Velkommen til Fujifilm Café

I anledning af at Fujifilm nu kan levere de 3 topmodeller i X-serien, holder vi Fujifilm Café på Hejrevej 37. Det er et nyt koncept, hvor du kan se nærmere på de nye modeller, møde Fujifilm fotografer og få et indtryk af, hvordan de nye kameraer fungerer i praksis.

Her er de 3 kameraer, som vi har fokus på i vores Fuji Café. Fujifilm X-H2 - X-H2s og X-T5.

 

Fujifilm Café finder sted:

Onsdag d. 30. november 
kl. 18.00 - 20.00
Goecker, Hejrevej 37, 2400 København NV

 

Fotograferne Flemming Bo Jensen og Palle Schultz har hver for sig arbejdet med Fujifilm X-H2, X-H2S og X-T5 og vil have stillbilleder og videoklip med på caféen, som du kan se nærmere på. Flemming og Palle vil svare på spørgsmål og naturligvis dele de erfaringer, de har fået med udstyret.

Ib Thordal fra Fujifilm vil også være til stede. Han vil sørge for at du kan se og prøve et seriøst udvalg af alt det lækre Fujifilm udstyr. Han kan naturligvis også svare på spørgsmål omkring Fujiudstyret og han har styr på specs og funktioner på de 3 kameraer. 
Ib vil også fortælle om det nye Fujifilm streamingsoftware til styring af op til 4 kameraer.  

Alle er velkomne, men teknisk niveau og sortimentet betyder at Fujifilm Café henvender sig til professionelle fotografer og seriøse entusiaster.

 

Du kan komme og gå som du vil

Konceptet for vores Fujifilm Café er at du kan komme forbi præcis, når det passer dig (i cafeens åbningstid). Du kan få svar på dine spørgsmål, sludre med en kollega og selv bestemme hvornår du vil videre.

Vi har ikke et stramt program med foredrag på faste tidspunkter, blot vil vi være glade, hvis du lige giver besked, om du tænker at komme.

 

TILMELD DIG HER: