Hej, hvordan kan vi hjælpe dig?

Find svar på ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Dette spor er kendt for sit flow. På cykelkortet kombineres det ofte som Whole Enchilada med Porcupine Rim, Kokopelli, Hazard County og Burro Pass. 16 Mile Summer Trail var oprindeligt et robust singletrack DH -spor, der blev vedligeholdt af lokale bygherrer siden 2008, staten Alaska installerede en mere brugervenlig bane i 2012. Jeg er langsom og lidt kyllingetop ramte nogle af hullerne, men dette var super sjovt. Hurtig, sjov nedstigning.

Sporet starter med en test- en tynd med en 2 ft. Ruten begynder ved slutningen af ​​Quid Pro Flow og et kryds med Three Thirty Eight. Snavs var ret godt, ikke for grødet endnu, men bladene på stien er våde og meget glatte, et par hjørner var som at ride på is. Masser af flow! Juvel i området Amasa Back, relativt nyt for de andre stier.

Der er faktisk tre stier, der udgør løkken: Horse Creek-Cattle Creek-Lower Twin Lake. Dette skabte en omdirigering af det enkelte nummer. Et par våde pletter, men næsten ikke-eksisterende mudder. Klipper til tekstur, forhindringer for sjov og nogle korte hurtige nedkørsler i denne 2. Ridgeline er en kronjuvel i Dupont State Recreational Forest.

Dette spor er kendt for sit flow. Lost Lake starter ved sit navneførende trailhead. Trail indeholder en reb-ophængt stigerbro, forhøjede broer og en lang-lige skinny. Tjek dig selv, før du ødelægger dig selv. Stien kan køres i begge retninger.

Vær lidt forsigtig i hjørnerne her. Stien har et godt flow med nogle krydrede sektioner. Masser af kick -ups, spring, fald og enorme berms. Sandsynligvis ikke bedst at ride. Du rejser lige langs siden og kun et par centimeter over en lille å.

Bestilling og betaling

Masser af muligheder for stor luft. drop for at give dig en idé om, hvad du går ind til. En fuld affjedret cykel med 3+ tommer rejse vil i høj grad forbedre din oplevelse! Kør til toppen og derefter ned og forbind den direkte til Ridegeline (med et dobbeltspor). Eller med kun moderat klatring involveret, kan disse stier holde næsten alle interesserede i timevis.

Third Divide udgør en del af den klassiske Downieville downhill -rute. Du kan ride rundt i alt, hvilket giver dig en chance for at se, før du springer. Det er brandvej hele vejen, absolut nul singletrack. efter springet kommer du ind på stien mellem to træer (temmelig tæt sammen). Hymasa er lidt lettere, så hvis du er usikker på dine evner, skal du starte der og derefter klatre op ad Hymasa for at lave kaptajn Ahab.

Det holdes typisk på et højt niveau på grund af dets popularitet og brug. Aftagelig i håndsav. 95% tør og/eller grippy. Desværre er et bedre spor i den samme zone (Barney Lake) betegnet vildmark og er derfor 'ulovligt' at ride. Hymasa er lidt lettere, så hvis du er usikker på dine evner, skal du starte der og derefter klatre op ad Hymasa for at lave kaptajn Ahab.

Sporet kan køres på en time non stop, men de fleste mennesker tager flere timer at træne de forskellige trin og fald og tage billeder af den verdensberømte udsigt over Castle Valley. Jeg skal lære at springe! Landinger bliver lidt rådne, men den generelle tilstand er god. Masser af grene. Jeg opdagede dette spor, mens jeg var ude med min ven en dag.

Levering

Stien kan køres i begge retninger. Stierne løber alle parallelt med Fountain Place asfalterede vej, så de kan køres i bil. Landinger bliver lidt rådne, men den generelle tilstand er god. Stierne løber alle parallelt med Fountain Place asfalterede vej, så de kan køres i bil. Meget blæsende, så tørrer hurtigt.

Masser af grene. Fantastisk med et par virkelig tørre pletter i hjørner. Sektioner har en tendens til at blive revet ud. Trail er i god form, minus snavscyklister støver det lidt op. Den sidste sløjfe har et perfekt naturligt dobbeltspring i den for at give den ekstra bit gnar for at få dig til at føle dig som en badass.

Efter 50 meters ridning får du en fantastisk udsigt over Castle Valley. Sjovt og helt ned, når man kommer fra toppen. Den udsatte klippesektion nær bunden er et højdepunkt på sporet, der giver de udsatte granitplader af Squamish et løb for deres penge. Dette er en shuttle-downhill-bakke, der er velegnet til alle aldre og flere forskellige cykelstilarter- selvom den er bedst egnet til alle mountain-, dirtjumper eller fulde på DH-cykler. Der vil være nogle korte afstigningssektioner for de fleste ryttere, men generelt er stien hurtig og sjov.

Et par våde pletter, men næsten ikke-eksisterende mudder. Da dalen begynder at lukke, går ruten over til en sektion med åben skov. Bliver tør om sommeren. Alle hits kan rulles og er bygget til fremskridt i din springfærdighed. Stien er noget bred til singletrack og lidt teknisk med rødder og sten. Third Divide udgør en del af den klassiske Downieville downhill -rute. Denne 40+ miles tur er fuld af fantastisk øudsigt. Meget løs og tør. Den nederste halvdel har to klippedråber inklusive revfald, som er det største klippefald og Highland og. Teknisk set kan du gå begge retninger, men alle starter typisk fra Guardsman og falder enten Desolation ned eller fortsætter til Mill Canyon eller Ridgeline Connector.

Vender tilbage

Det er brandvej hele vejen, absolut nul singletrack. Eller med kun moderat klatring involveret, kan disse stier holde næsten alle interesserede i timevis. Normalt når de fleste vandrere ikke til Otero Upper, så sektionen er lidt mere tydelig, og du kan lade den hænge lidt mere ud. Desværre er et bedre spor i den samme zone (Barney Lake) betegnet vildmark og er derfor 'ulovligt' at ride. Denne højderyg er mere robust end de to andre kamme.

For den ultimative downhill -eksplosion, kør til toppen af ​​Hickory Mountain Loop, tag et minut for at få vejret og forbered dig på at smile hele vejen til parkeringspladsen, der næsten ikke behøver at pedalere. Et par våde pletter, men næsten ikke-eksisterende mudder. Greens Lick er en maskinbygget sti designet af Trail Dynamics som en demonstrationssti, der viser skovtjenesten, hvordan eroderede vejbaner kunne konverteres til bæredygtigt spor. Denne linje er min foretrukne linje, der kommer ned. Drev med to hjul er sandsynligt, hvis du har fart, men ikke kører de øverste få centimeter af berms.

Du forlader også et spor, hvor vandrere ofte, så hold det under kontrol her. Der er ingen foretrukken retning, og stien er et godt stik til flere andre sjove sløjfer. En fuld affjedret cykel med 3+ tommer rejse vil i høj grad forbedre din oplevelse!

Jeg er langsom og en lille kyllingetop ramte nogle af hullerne, men det var super sjovt. Den sidste sløjfe har et perfekt naturligt dobbeltspring i den for at give den ekstra bit gnar for at få dig til at føle dig som en badass. Det holdes typisk på et højt niveau på grund af dets popularitet og brug. Dette er en sjov flydende sti!

Det er ikke svært at komme til og er meget sjovt at ride. Fantastisk sti med fantastisk udsigt, men kan se meget trafik. Eller med kun moderat klatring involveret, kan disse stier holde næsten alle interesserede i timevis.

Slynget sti med fald, stigninger og nedkørsler. Stien kan køres i begge retninger. Nogle våde/mudrede å -krydsninger, men ellers tørre. Klar og tør. Stier tørrer hurtigt ud.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål i vores ofte stillede spørgsmål, kan du altid kontakte os