Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

360FLY ACTION-KAMERA

FLY102761
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Har du nogensinde ønsket at du kunne kigge på fortiden i 360 graders panoramaoptagelser? At ændre visningsvinkel med et enkelt tryk på din smartphone eller tablet?

Den imponerende 360Fly viser, hvad der er muligt med nutidens optageteknik inden for video. Det 12,4 megapixel sfærisk formede Action-Lifestyle-kamera, som er mindre end en tennisbold, er både robust og vandtæt. Det er et rigtigt "Lifestyle Cam", som er bygget til at kunne klare barsk udendørsbrug og er også vandtæt. Trods sin vægt på blot 138 gram har kameraet meget at byde på. Sensorerne, som har en opløsning på 12.4 megapixel, producerer video i 1500 x 1500 pixel og 30 billeder per sekund. Glaslinsen har et imponerende optageområde på 360 grader horisontalt og 240 grader vertikalt.

360Fly er kompatibel med iOS og Android, og byder også på tilslutningsmuligheder med WiFi og Bluetooth. Der findes en gratis app til download. Action-kameraet har stativgevind og kan let placeres hvor som helst - for eksempel midt på bordet til en fødselsdagsfest. Til optagelser på farten medfølger et universalbeslag.