Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EOS M6 MKII BODY BLACK

CANDM6II
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon EOS M6 Mark II

Et kamera der er skabt til at skabe indhold. EOS M6 Mark II er spækket med teknologi, der giver dig mulighed for at optage enestående billeder og 4K-film af dit liv på farten og som gør det nemt at dele dem.

Se det, optag det

Indfang de flygtige øjeblikke med et kamera, der er lynhurtigt reagerer, fokuserer og optager med op til 14 fps. EOS M6 Mark II' bærbare design kan tages med stort set overalt, hvilket gør dette til det perfekte fotografiske værktøj, som du kan bruge til at dokumentere dit liv og udforske hverdagens kreative øjeblikke.

Fang de mest flygtige øjeblikke

Livet bevæger sig ret hurtigt, uanset om du tager billeder på gaden eller optager kreativ rejsefotografering. Indfang det hele med op til 14 fps, eller brug 30 fps RAW burst-optagelse med fuld autofokus, der holder motiver i bevægelse knivskarpe.

Fantastisk billedkvalitet – dag og nat

Tag enestående billeder med 32,5 megapixel spækket med detaljer selv i svagt lys takket være en maksimal ISO-følsomhed på 25.600. Beskær, bearbejd og tilpas størrelsen samtidig med at du bevarer kvaliteten.

Overbevisende video

Optag video med lige så stor kreativitet, som du ville tage stillbilleder med. EOS M6 Mark II kan optage 4K-video ved op til 30p og Full HD-optagelser ved billedhastigheder op til 120p. 4K timelapse afslører finesserne i bevægelse på en helt anden tidsramme.

Arbejd på din egen måde

Komponér fra alle vinkler ved hjælp af en touchscreen, der kan vippes op, eller fordyb dig i optagelsesoplevelsen med en enestående aftagelig elektronisk søger, der gør det nemt at optage i kraftigt lys. Mange af EOS M6 Mark II' betjeningsknapper kan også tilpasses - det er ligesom at have et kamera, der er designet specielt til dig.

Din evige kreative ledsager

Med en aftagelige søger og en vægt på kun 408 g inklusiv batteri og hukommelseskort er EOS M6 Mark II bærbar nok til at kunne tages med overalt - klar til øjeblikket, når inspirationen rammer.

Tilsluttet til dit onlineliv

EOS M6 Mark II er designet til at arbejde tæt sammen med din mobile enhed, takket være et altid aktiveret Bluetooth-link og indbygget Wi-Fi. Del billeder og film via Canon Camera Connect-app'en, og synkroniser automatisk billeder til din telefon eller tablet. Din enhed kan også bruges til fjernoptagelse.