Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON XA50 VIDEOKAMERA

CANDXA50
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Canon XA50

Et kompakt 4K-videokamera med CMOS-sensor af 1.0-typen og Dual Pixel CMOS AF og 15x optisk zoom.


Funktionsrig 4K-optagelse

Det yderst kompakte og lette Canon XA55/XA50 giver 4K UHD-billedkvalitet i høj kvalitet med nyttige funktioner som f.eks. Dual Pixel CMOS AF, Canon-objektiv med 15x optisk zoom og avanceret Full HD-billedkvalitet drevet af enestående Over Sampling HD Processing.


CMOS-sensor af 1,0-typen

Stor CMOS-sensor til smuk bokeh med høj følsomhed og lav støj. Canon XA50 har også forbedret Full HD-billedkvalitet med Over Sampling HD Processing, mens Wide DR-indstillingen gør det muligt at optage et bredt dynamisk område.


4K-objektiv i høj kvalitet med 15x zoom

Optimer kvaliteten af dine billeder med en ultrabred 25,5 mm 15x optisk zoom i 4K med Super UD-objektivelementer for at minimere kromatiske aberrationer. Der er en avanceret 5-akset billedstabilisering, der kan klare optagelser på farten, eller når du optager håndholdt.


Hurtig og præcis Dual Pixel CMOS AF

XA50 omfatter Dual Pixel CMOS AF til hurtig og nøjagtig autofokusering på ca. 80 % (lodret og vandret) af sensoren. Ansigtsgenkendelses-AF og Touch Tracking-funktion muliggør problemfri fokuskontrol for intuitiv betjening. En Dual Pixel Focus Guide giver en grafisk interface, der understøtter manuel fokusering.


XF-AVC- og MP4-optagelse på SD-kort

Canon XA50 understøtter funktioner til optagelse i flere formater, herunder XF-AVC og MP4. Det optager XF-AVC UHD 160 Mbps op til 25P i 4K samt Full HD 45 Mbps ved 50P/50i/25P. Det er også muligt at optage MP4 150 Mbps ved 25P i 4K og Full HD 35 Mbps ved 50P/25P. Det er også muligt at optage i slowmotion og fastmotion i 4K/Full HD op til 1200x.


Kompakt og let med professionelle funktioner

Den effektive funktionalitet omfatter en infrarød-metode – som giver dig mulighed for at optage video under forhold, hvor der kun er lidt eller ingen omgivende lys – samt samtidig sikkerhedskopiering og relay recording med to SD-kortslots. Andre funktioner omfatter professionel lydunderstøttelse med to XLR-terminaler og lineær PCM med 4 kanaler og lavt strømforbrug for en udvidet batterilevetid.

Producent Canon
Kategori Videokamera
Megapixel Opløsning 13.4 MP
Antal effektive pixels 8.29 MP
Autofokus Ja
Sensor størrelse 1"
Batteri BP-820, BP-828
Hvidbalance Auto, Dagslys, glødelampe, Manuel, Farvetemp
Vægt 960 G
LCD strørrelse 3 "
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
HDMI udgang Ja
Videoformat MP4/H.264
Mikrofon indgang Ja
Hovedtelefon indgang Ja
USB indgang Ja