Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

DJI MAVIC MINI

DJI480600
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Dji Mavic Mini

Den superlette DJI Mavic Mini drone komprimerer sine søskendes succesfulde foldbare design til en mindre konstruktion med en vægt på kun 249 g. Det til trods er denne drone udstyret med en gimbal med 3 akser til at stabilisere kameraet med videooptagelse i 2,7K, live langdistancetransmission og let betjening.

Foldbart design

Mavic Mini dronen kommer i et let transporterbart 3D-design på størrelse med en smartphone, når armene er foldet på kroppen, hvilket gør den til en fremragende makker på alle dine eventyr.

Kamera

Dronen bruger et kamera i høj kvalitet med 24 mm fokuslængde til objektivet og 83° synsfelt. Kameraet roteres af et sofistikeret, mekanisk drejehoved med 3 akser og spjæld, som sikrer præcis kontrol og stabilisering samt giver rystefri optagelser – selv når det blæser.
1/2,3” CMOS sensoren har 12 megapixel opløsning og ISO 100 til 3200 for video samt ISO 100 til 1600/3200 for billeder. Du kan gemme indhold på Micro SD-kortet.

2,7K videooptagelse

Skab fantastisk 2,7K optagelse med en opløsning på op til 2720 x 1530 pixels ved 30 fps, eller Full HD 1080p video ved 60 fps.

Flyvning og kontrol

Dronen kan nå en maksimal hastighed på over 45 km/t og er udstyret med forbedret system til videotransmission via wi-fi, som lader dig se det, din drone ser i HD på op til 2 kilometers afstand.
Dronen kan ikke bare foldes til en bærbar enhed på størrelse med en smartphone, men den kommer også med en foldbar fjernbetjening med aftagelige styrepinde. Fjernbetjeningen kan sættes til din smartphone via det inkluderede Micro USB, USB-C og Lightning-kabel, og anvender telefonens kamera til at vise billeder fra dronens kamera.

DJI Fly mobil-appen

Med den gratis app til din iOS- eller Android-enhed kan du styre din drone, tilgå data i realtid og dele fantastiske videoer og billeder med det samme på sociale netværk sammen med mange automatiske skabeloner.

Intelligent flybatteri

Dronen har et intelligent flybatteri med integreret batteristyring. Et fuldt opladet batteri giver op til 30 minutters flyvetid og optagelse.