Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EOS 1300D M. EF-S 18-55/3.5-5.6 IS

CAND1300DKIT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Optag og del unik digital spejlreflekskamerakvalitet

Optag ubesværet karakteristiske billeder i spejlreflekskamerakvalitet og Full HD-film med EOS 1300D med 18,0 Megapixel. Del øjeblikkeligt ved hjælp af Wi-Fi og tilslutning til din mobile enhed med NFC.

 

Naturlige billeder i svagt lys

Optag minderige, atmosfæriske billeder i svagt lys med et stort ISO-følsomhedsområde fra ISO 100 til 6400 (kan udvides til ISO 12800), hvilket reducerer behovet for at bruge flash, så du kan indfange den naturlige stemning for hvert eneste værdifulde øjeblik.

 

Flot baggrundssløring

Lav iøjnefaldende portrætter, der fremhæver dit motiv imod en baggrund med blød sløring, takket være den lave dybdeskarphed, som du opnår med et digitalt spejlreflekskamera.

 

Fremragende detaljer og farver

Optag fremragende billeder med de detaljer, farver og kontraster, præcis som du husker dem, takket være DIGIC 4+-processoren.

 

Biograflignende Full HD-film

Optag utroligt detaljerede og biograflignende Full HD-film takket være det digitale spejlreflekskameras dybdeskarphed der sikrer, at motivet står skarpt, mens baggrunden er smukt sløret.

 

Indfang handlingen

Gå aldrig glip af det afgørende øjeblik med hurtig og præcis autofokus samt optagelse i fuld opløsning med 3 billeder/sek. Ideelt til skarpe sports- og actionbilleder.

 

Komponér og se dine billeder uden besvær

Komponér dine billeder uden besvær ved hjælp af den optiske søger og se resultaterne med det samme på den brugervenlige, 7,5 cm (3,0") LCD-skærm med en opløsning på 920.000 punkter.