Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EOS-1DX MARK II CAMERA BODY

CAND1DXMKII
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Opløsning, følsomhed og eksponeringsrum

Det vigtigste element i EOS-1D X Mark II er en Canon-udviklet CMOS-sensor, der repræsenterer den næste generation af professionel billedkvalitet i EOS-serien. Med forbedret lysoptagelsesevne og muligheden for at konvertere dette lys til et digitalt signal, leverer denne sensor høj følsomhed, hvilket mindsker støj ved både høj og lav ISO-hastighed sammen med et stort eksponeringsrum til fremhævelse af detaljer i mørke områder.

Super skarp

Et udvidet fokusområde med 61 individuelt valgbare AF-punkter, inklusive 41 AF-punkter af krydstypen, sikrer forbedret fleksibilitet, når du fokuserer på dine motiver. Selv ved f/8 er alle 61 punkter tilgængelige, herunder 21 sensorer af krydstypen. Kombineret med den avancerede AI Servo AF III+ og det forbedrede EOS Intelligent Tracking and Recognition-system leverer EOS-1D X Mark II enestående skarp og præcis autofokus.

Maksimér optagelsestiden. Minimér alt andet

SuperSpeed USB 3.0 og Gigabit-tilslutning via Ethernet eller WFT-E8 Wi-Fi-adapter giver fremragende fleksibilitet i dit workflow, uanset hvor du er, mens den indbyggede GPS automatisk opdaterer tiden, når du skifter tidszone, ved at tilslutte til et globalt netværk af GPS-satelliter. Med funktionen til beskæring og ændring af størrelse kan du sende dit billede nøjagtigt, som du ønsker det skal se ud, uden behov for en pc.