Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EOS 200D CAMERA KIT M. 18-55MM 4-5.6 IS STM

CAND200D1855
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Design, der giver mening

Med instinktiv betjening og en touchscreen, der føles præcis som din smartphone, er EOS 200D nemt at bruge fra starten. Optag ved hjælp af en klar optisk søger for at se verden, som den virkelig er, eller en skærm, der kan vippes og drejes, så du kan optage fra usædvanlige perspektiver.

 

Fotos, du vil nyde i mange år

Optag fotos med 24,2 Megapixel, som er rige på detaljer og farver og ser fantastiske ud direkte fra kameraet. Det er perfekt til store prints, fotobøger og onlinegallerier og til at fortælle historier med dine fotos. Vi har udstyret EOS 200D med en DIGIC 7-processor, så du kan fotografere i svagt lys, og Dual Pixel CMOS AF for verdens hurtigste Live View-fokusering.

 

Optag med kort fokus

EOS 200D-kameraets store APS-C-sensor gør det nemt at optage med lav dybdeskarphed, hvilket er ideelt til portrætter. Få knivskarpe ansigter mod en smukt sløret baggrund. Det er en metode, som bruges af professionelle fotografer over hele verden.

 

Mere bærbar Flere fotos Flere steder

EOS 200D er verdens letteste digitale spejlreflekskamera med en skærm, der kan vippes og drejes,¹ og er designet til at blive båret, uden at vægten tynger dig, så du kan nyde digital spejlrefleksfotografering flere steder. Tag det med på ferie, til fester og arrangementer eller bare på en gåtur, når du føler dig kreativ.

 

Hvordan optager du?

Uanset hvordan du bruger et kamera, leverer EOS 200D den samme hurtige fokusering og lynhurtige reaktion. Optag ved hjælp af en optisk søger uden forsinkelse, der viser verden, som den virkelig er, eller komponér ved hjælp af en smartphone-lignende skærm, der kan vippes og drejes, og få verdens hurtigste Live View AF.

 

En lektion i fantastisk fotografering

EOS 200D-kameraets brugerinterface med vejledning hjælper dig med at vælge de rette indstillinger for den effekt, du ønsker at skabe. Det er som at have din egen personlige fotolærer stående ved siden af dig.

 

Sammen med dine mobile enheder

Du kan nemt gennemse, redigere og dele fotos fra EOS 200D på din smartphone eller tablet. En altid tændt Low Energy Bluetooth®-forbindelse giver dig adgang til kameraet, selv når det ligger i din taske.