Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EOS 5D MARK III BODY

CAND5DMKIII
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Om Canon EOS 5D Mark III

EOS 5D Mark III er et fullframe D-SLR med 22,3 MP, autofokus med 61 punkter og en hastighed på 6 bps. Optag video i Full HD, og få fuld manuel kontrol over alt lige fra billedhastighed til lyd.
Optag billeder i høj kvalitet og med masser af detaljer med en 22,3 Megapixel CMOS-sensor og en DIGIC 5+-billedprocessor. Farverne er skarpe men naturlige, og den mindste detalje kommer med, selv i områder med mørke skygger og kraftigt højlys.
EOS 5D Mark III giver dig fremragende billedkvalitet uanset lysforholdene. Du kan lave håndholdte optagelser selv efter solnedgang takket være et ISO-følsomhedsområde på 100 25600 (kan udvides til ISO 102400).
Fokusér hurtigt og nøjagtigt, selvom motivet ikke befinder sig midt i billedet, med et 61-punkts autofokussystem med bredt område. 41 punkter af krydstypen (fem af disse er af den ekstra følsomme dobbeltkrydstype) sikrer uhyre nøjagtig tracking af motiver i bevægelse.

Få alle bevægelser med ved 6 bps - du kan optage serier på op til 16.270 JPEG-billeder kontinuerligt på et UDMA mode 7-kort.
Bevar detaljerne i højlys- og skyggeområder med HDR-billedoprettelse i kameraet.
Nyd Full HD-video i høj kvalitet med en opløsning på 1080p. Brug manuel betjening og Canons omfattende udvalg af EF-objektiver til at opnå visuelle effekter i biografkvalitet.

Giv dine videooptagelser den lyd, de fortjener. EOS 5D Mark III optager digital stereolyd ved 48 Khz, og du kan kontrollere lydniveauet manuelt. Et standard 3,5 mm mikrofonstik gør det muligt at bruge tredjeparts-mikrofoner, og et stik til hovedtelefoner gør det muligt at holde styr på lyden under optagelse.
Du kan begynde den digitale redigeringsproces allerede, inden du kommer hjem. Bedøm dine billeder på en skala fra 1 til 5, og få vist to billeder på skærmen samtidig, så du kan sammenligne dem. Brug RAW-behandling direkte på kameraet, så du kan udforske de kreative muligheder som f.eks. konvertering til sort/hvid og retrospektiv hvidbalance.
Magnesiumhuset giver styrke og holdbarhed uden at øge vægten. Vejrbestandighed beskytter mod støv og fugt.