Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EOS 750D CAMERA BODY

CAND750DHUS
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Tag dine billeder et skridt videre med EOS 750D
Det er meget nemt at føre dine billeder et skridt videre med den seneste digitale spejlrefleksteknologi og Scene Intelligent Auto.

EOS 750D giver dig muligheden for at arbejde både automatisk og manuelt med indstillingerne og dermed øge mulighederne for sin kreativitet på en helt personlig måde.
 
EOS 750D gør det nemmere end nogensinde før at fotografere sine minder i den kvalitet, de fortjener. Takket være den nye 24.2 megapixel sensor og Canons DIGIC 6 image processor betyder det knivskarpe og detaljerige billeder i flotte, mættede farver. ISO spændet på 100-12,800 gør dette muligt under alle lysforhold, også i tusmørke eller f.eks. indendørs uden flash. Desuden sikrer Flicker Detection teknologien, der blev lanceret første gang på EOS 7D Mark II, helt ensartede billeder i alle typer af kunstlys.
 
Arbejdshastigheden er fornemme 5 billeder i sekundet på begge modeller, hvilket sikrer at selv alle former for action, sport og dyreliv kan fanges i perfekt kvalitet. EOS 750D leverer knivskarpe billeder i enhver situation takket være det avancerede og nyudviklede autofokuseringssystem med 19 AF punkter af cross-typen.
 
Videoklip med perfekt zoom og fokus
Videoklip kan optages både i fuld HD opløsning og som MP4filer, hvilket gør det enkelt at dele dem online. Det avancerede autofokuseringssystem byder desuden på Hybrid CMOS AF III, hvilket ikke bare giver knivskarpe optagelser, men også er kompatibelt med Canons STM objektiver, der fokuserer lynhurtigt og præcist, hvilket gør det muligt løbende at flytte fokus i sin optagelse.

 EOS 750D byder på kraftfulde specifikationer og fremstår i elegante samt kompakte kamerahuse med ergonomisk greb og Vari-Angle LCD, hvilket gør kameraerne nemme at betjene i alle situationer. Hvis der ønskes manuel kontrol over funktionerne, er der selvfølgelig også mulighed for det med henblik på at definere sin helt egen personlige stil.
EOS 760D byder på endnu flere manuelle muligheder og funktioner som ellers kun findes i Canons entusiastmodeller. Blandt disse kan nævnes Quick Control Dial, top LCD panel og Intelligent Viewfinder for hurtig adgang til såvel billeder som indstillinger.
 
Del på farten med venner og familie
Når det perfekte billede er taget, er det nemt og enkelt at dele det med omverdenen via Wi-Fi eller NFC (Near Field Communicaton) og sende det til såvel familie som venner og ikke mindst andre enheder. Billederne kan eksempelvis deles via Wi-FI til de sociale medier eller via cloudbaserede tjenester som f.eks. Canons billeddelingstjeneste irista, lige som det via NFC er nemt at lagre dem på f.eks. Canon Connect Station eller en anden NFC kompatibel enhed.