Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON D5 CAMERA BODY

NIKDD5HUS
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

D5 er udstyret med Nikons banebrydende AF-system med 153 punkter, så du kan tage fantastiske billeder af alt lige fra racerløb til prisoverrækkelser. Kameraet er kendetegnet ved en utroligt bred AF-dækning, og den nye hukommelsesbuffer gør det muligt at tage op til 200 NEF-billeder (RAW) i en enkelt billedserie med høj optagehastighed. Både billedsensoren og lysmålingssensoren er nye, og de giver garanti for ultra præcis motivregistrering og detaljerige billeder. Den største udvidede ISO-følsomhed, et Nikon-kamera nogensinde har budt på, giver dig frihed til fotografere under alle forhold, lige fra klart solskin til astronomisk tusmørke. Er du videoskaber, der søger grænserne, kan du glæde dig over D-video, som nu giver mulighed for højopløsningsvideoer i 4K/UHD direkte i kameraet.

Nikons nye, fremragende AF-system viser vejen. D5 byder på en imponerende bred AF-dækning takket være ikke mindre end 153 fokuspunkter og 99 sensorer af korstypen. Små motiver i hurtig bevægelse kan registreres med en helt uovertruffen præcisionsgrad. Motiver i udkanten af billedet registreres uden problemer, og mulighederne for optagelse i højformat er blevet væsentligt forbedret. En AF-følsomhed på helt ned til -4 EV (ISO 100, 20 °C) sikrer fremragende billeder under dårlige lysforhold, og alle AF-indstillinger er blevet forbedret. I Kontinuerlig AF kan systemet konfigureres til dækningsindstillinger med 153 punkter, 72 punkter og 25 punkter. Alle 153 fokuspunkter er kompatible med AF NIKKOR-objektiver med en blændeåbning på f/5,6 eller større, og 15 centrale fokuspunkter fungerer med en effektiv blændeåbning på f/8. Kameraet er udstyret med en hukommelsesbuffer med stor kapacitet, som gør det muligt at tage op til 200 NEF-billeder (RAW) eller store JPEG-billeder i en enkelt billedserie med høj optagehastighed, hvilket er nok til at dække et helt 100 m-løb uden at slippe udløserknappen.

D5-kameraets imponerende ydeevne gør det muligt at tage billeder, der trodser selv den vildeste fantasi. En ny AF-ASIC-enhed sørger for, at AF-systemet altid yder det maksimale. Med dette kamera behøver du aldrig at gå på kompromis, uanset hvor stærkt det går. Du kan skyde løs med en hastighed på op til 12 bps med AE/AF-tracking og op til 14 bps medhævet spejl. AF-tracking og overblikket i søgeren er forbedret betydeligt ved optagelse af sportsbegivenheder eller andre motiver i hurtig og uforudsigelig bevægelse. En hurtigere sekventiel lukker- og spejlaktiveringsmekanisme udmønter sig i væsentligt reduceret søgerblackout ved optagelse af billedserier med høj hastighed. Den ultimative præcision opnås ved at kombinere D5 med et NIKKOR-objektiv, der er beregnet til professionel brug og udstyret med VR-indstillingen SPORT, f.eks. AF-S NIKKOR 600mm f/4E eller AF-S NIKKOR 500mm f/4E. VR-indstillingen SPORT sikrer også et stabilt søgerbillede ved optagelse af hurtige bevægelser. Hvis D5 kombineres med et af disse objektiver, er det med andre ord muligt at tage helt enestående billeder af motiver i hurtig og uforudsigelig bevægelse.

Den enorme billedskabende kraft i D5 giver dig en helt ny frihed. En splinterny CMOS-billedsensor i FX-format på 20,8 megapixels sikrer sammen med RGB-lysmålingssensoren på 180.000 pixels ultra præcis motivregistrering og detaljerige billeder. Selv når du fotograferer indendørs sportsarrangementer med motiver i meget hurtig bevægelse, kan du være sikker på, at billedet er hjemme. Du kan også glæde dig over blødere og mere præcise toneovergange. D5 er udstyret med en ny LCD-skærm på 8,0 cm (3,2") med ca. 2.360.000 punkter og berøringsfunktion under billedvisning. Den højopløste skærm er lige så hurtigt reagerende som en smartphone, så det er nemt at gennemse og udvælge billeder lige på stedet. I Live View behøver du blot at trykke på skærmen for at ændre fokuspunkt, og du kan også hente data om forudindstillet punkthvidbalance for det valgte område i billedet. Picture Control 2.0 giver endnu større kontrol og gør det let at definere parametre, uanset om du tager stillbilleder eller optager video. Du kan desuden gøre efterbehandlingen lettere ved at vælge indstillingen Jævn, som sikrer et maksimalt dynamikområde, og foretage finindstilling ved at vælge Klarhed.

D5 giver nærmest ubegrænsede muligheder for at tage billeder under dårlige lysforhold. Med et standard-ISO-følsomhedsområde fra ISO 100 til 102.400, og den højeste udvidede følsomhed, et Nikon-kamera nogensinde har budt på, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Takket være kameraets nye EXPEED 5-billedbehandlingsenhed er der garanti for en aldrig før set billedkvalitet inden for hele standard-ISO-følsomhedsområdet. Den utroligt rene billedkvalitet er gjort mulig gennem et signalbehandlingssystem, der er optimeret til den nye sensor med 25 % flere pixels. Billedstøjen er reduceret betragteligt, og selv beskårede billeder optaget med høj ISO-følsomhed bevarer kvaliteten. Med indstillingen Høj 5 kan ISO-følsomhedsområdet udvides til en ISO-ækvivalent på 3.280.000, hvad der må betegnes som en ret enestående teknisk bedrift. Disse enormt høje ISO-følsomhedsindstillinger, der er beregnet til brug inden for specialområder som sikkerhed og overvågning, gør det sågar muligt at tage farvebilleder uden flash i astronomisk tusmørke, hvilket svarer til blot 0,001 lux.

D5 er Nikons første DSLR-kamera med mulighed for at optage videoer i 4K/UHD direkte i kameraet, og det giver langt større fleksibilitet under videooptagelse, end tilfældet var med D4S. 4K-videoer (3.840 x 2.160 pixels) kan optages ved 30p/25p/24p med det fulde antal pixels, hvilket er ensbetydende med optimalbilledkvalitet. Når der optages video i fuld HD (1080p), kan der benyttes billedhastigheder på op til 50p/60p i flere forskellige sensorbeskæringsformater, heriblandt fuld HD-beskæring. Under videooptagelse i indstilling M kan følsomheden for alle videoopløsninger og beskæringsindstillinger justeres lige fra ISO 100 til Høj 5. Med indstillingen Auto kan der vælges en ISO-følsomhed fra ISO 200 til Høj 5, og der er mulighed for at konfigurere de maksimale ISO-indstillinger, der skal anvendes. Der kan vælges rent HDMI-udgangssignal, så selv 4K-videoer kan optages og gemmes på kameraets hukommelseskort eller overføres ukomprimerede til HDMI med YCbCr (8 bit, 4:2:2). Der kan vælges HDMI-udgangssignal til alle videoopløsninger under fjernstyret optagelse.

D5 er udviklet med henblik på at sikre en hurtig og effektiv arbejdsgang med stor brugervenlighed og fremragende resultater til følge. Vi har lyttet til den feedback, vi har fået fra professionelle fotografer, og det har udmøntet sig i et kamera, der gør livet som fotograf langt mindre stressende. De ergonomiske forbedringer omfatter knapper med en mere markant udformning, hvilket sikrer en mere intuitiv betjening, især når der optages ved brug af søgeren. Med D5-modellens nye dobbelte XQD-kortpladser er der taget højde for muligheden for at tage op til 200 NEF-billeder (RAW) i en enkelt billedserie, og hukommelsesbufferen ryddes øjeblikkeligt, så kameraet altid er klar til en ny billedserie. En ny USB 3.0-port giver mulighed for højhastighedsoverførsel af store mængder data, og den trådløse forbindelse og Ethernet-forbindelsen er nu dobbelt så hurtig. Derudover har vi udvidet Nikon Creative Lighting System i form af den nye SB-5000. Med denne nye radiostyrede Speedlight får fotografer endnu flere muligheder mht. brug af flashsystemer under vanskelige forhold.