Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON D500 M. 16-80MM VR KIT

NIKD500KIT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Nikon lancerer nu Nikon D500 -  klassens førende DSLR-kamera i DX-format, som kombinerer den ydeevne, der kendes fra et DSLR-kamera i FX-format, med endnu større fleksibilitet i et stilfuldt og kompakt kamerahus.

Nikon D500 er udviklet som et svar på kundernes stadig større ambitioner og fotoentusiasters stadig mere avancerede behov. Med dette nye kamera er der også taget hensyn til det faktum, at stadig flere efterspørger en konstant trådløs forbindelse mellem kameraer og andet kommunikationsudstyr.
For at imødekomme disse behov er Nikon D500 udstyret med et af de hidtil mest avancerede AF-systemer i et kamera til fotoentusiaster. Det er desuden det første af Nikons DX-kameraer, der er i stand til at optage videoer i 4K/UHD (Ultra-HD), og det første Nikon-kamera, der giver mulighed for øjeblikkelig deling via den konstant tilsluttede trådløse forbindelse SnapBridge.

Koncentreret ydeevne:
D500 er udstyret med det samme banebrydende AF-system med 153 punkter, som kendes fra D5, og kameraet udmærker sig derfor ved enestående bevægelsesregistrering. Der er garanti for præcis registrering af ethvert motiv, lige fra motorsport til adventure-rejser, selv ved kontinuerlig optagelse med høj hastighed på ca. 10 bps. Som fotoentusiast har man nu mulighed for at forevige handlingsmættede eller stemningsfulde øjeblikke i form af 4K/UHD-videoer, som understøttes af den nye EXPEED 5-billedbehandlingsenhed, der sikrer meget høj billedkvalitet. D500 byder desuden på et meget stort følsomhedsområde, som strækker sig lige fra ISO 100 til ISO 51.200 og kan udvides til Høj 5 (svarende til ISO 1.640.000), hvilket udmønter sig i fornemme resultater under en række forskellige lysforhold. Den store ydeevne kombineret med fleksibilitet og brugervenlighed gør D500 i stand til at omsætte passion og kreativitet til imponerende billeder og videoer, så enhver fotograf kan få sine ambitioner opfyldt.

Konstant trådløs forbindelse via Snapbridge:
Som det første Nikon-kamera nogensinde byder D500 på en konstant, strømbesparende Bluetooth-forbindelse (Bluetooth low energy), der gør det nemt og hurtigt at overføre billeder til en smart-enhed. Billederne kan overføres til smart-enheden i realtid, dvs. i det øjeblik, de tages, hvilket gør fotografering til en øgte social oplevelse. Det hele foregår automatisk uden behov for at aktivere billedoverførsel fra kameraet, og strømforbruget er lavt for begge enheders vedkommende til glæde for brugere på farten.

 Kraftfuldt AF-system med 153 punkter sikrer fremragende motivregistrering i en række forskellige situationer:
D500's Multi-CAM 20K-autofokussensormodul med ikke mindre end 153 fokuspunkter (99 sensorer af korstypen) dækker en meget stor del af billedområdet og gør det muligt at fokusere med stor præcision, selv på motiver i hurtig bevægelse. AF-funktionen er udvidet til -4 EV for det midterste punkt og -3 EV for alle øvrige punkter, så den kan bruges under selv meget dårlige lysforhold eller til motiver med lav kontrast. Den nyudviklede AF-enhed og RGB-sensoren med 180.000 pixels er også med til at sikre enestående AF-ydeevne ved en bred vifte af motiver.


Kontinuerlig optagelse med høj hastighed på ca. 10 bps (op til 200 billeder i ukomprimeret RAW-format (14 bit)):
D500 giver mulighed for kontinuerlig optagelse med høj hastighed på ca. 10 bps (op til 200 billeder i JPEG-format og 200 billeder i ukomprimeret RAW-format (14 bit)) uden reduktion af optagehastigheden. Takket være kameraets stabile søgerbillede og den hidtil største diagonale synsvinkel på ca. 30,8 grader er det sågar muligt at tage billeder af motiver i bevægelse inden for et bredt synsfelt ved denne høje hastighed.

4K/UHD-video i professionel kvalitet:
D500 er i stand til at optage videoer i 4K/UHD (3.840 x 2.160)/30p/25p/24p og 1080/60p i op til 29 minutter og 59 sek. med mulighed for samtidigt output via HDMI. Det er også muligt at generere time-lapse-videoer i 4K/UHD direkte i kameraet. I indstillingen HD eller Fuld HD modvirker D500's elektroniske vibrationsreduktionsfunktion effekten af kamerarystelser både vandret og lodret samt ved drejebevægelser i forbindelse med håndholdt videooptagelse, og Aktiv D-Lighting bevarer detaljerne i højlys og skygger, så der opnås optagelser med naturlig lysstyrke.

SnapBridge forbinder D500 med smart-enheder via Bluetooth low energy:
Som det første Nikon-kamera nogensinde byder D500 på en konstant, strømbesparende Bluetooth-forbindelse til smart-enheder. Det giver adgang til en række forskellige tjenester, og som bruger kan man dermed automatisk overføre billeder, man har taget med D500, til sin smart-enhed eller uploade dem til NIKON IMAGE SPACE. Man kan desuden få et hurtigt overblik over de billeder, der er gemt i kameraet, ved at gennemse dem på sin smart-enhed, når man er på farten. En anden nyttig funktion er den automatiske SnapBridge-registrering af den aktuelle geografiske placering samt dato og klokkeslæt på de billeder, der tages med D500.