Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON D5600 KIT M. 18-55MM VR AF-P //

NIKD5600KIT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

GIV FANTASIEN FRIE TØJLER: NIKON DSLR-BILLEDKVALITET

For dygtige fotografer, der er i stand til at se ting, som andre ikke ser, er billedkvaliteten altafgørende. D5600 er udstyret med en stor billedsensor i DX-format på 24,2 megapixels, som gør det muligt at tage knivskarpe, detaljerige billeder med masser af nuancer. Alle dem, du deler dine billeder med, vil se præcis det, du havde på hjerte – hver gang Takket være ISO-området på 100-25.600 og den udvidede ISO-følsomhed på 6.400 i indstillingen Aftenlandskab er svagt belyste motiver og situationer med vanskelige lysforhold ikke noget problem. EXPEED 4-billedbehandlingsenheden udmærker sig ved fremragende støjreduktion, selv ved høje ISO-værdier, og det store udvalg af udskiftelige NIKKOR-objektiver gør det let at tage billeder med en smukt sløret baggrund og flotte kontraster.

 

DEL DINE BILLEDER MED ANDRE: KONSTANT FORBINDELSE VIA SNAPBRIDGE

Med dette kamera kan du tage billeder i DSLR-kvalitet og dele dem med andre på få sekunder. Nikons revolutionerende SnapBridge-app er baseret på teknologien Bluetooth® low energy¹, som sikrer en konstant, strømbesparende forbindelse mellem D5600 og en kompatibel smart-enhed. Det er nemt at etablere forbindelse mellem kameraet og din smart-enhed, og når det er gjort, kan kameraet overføre billeder til enheden, mens du skyder løs, uden at det er nødvendigt at etablere forbindelse hver gang. Alle de billeder, du tager, vises omgående på din telefon eller tablet, så du kan dele dem med andre. Du kan også når som helst overføre videoer manuelt, og med SnapBridge-forbindelsen kan du sågar fjernbetjene kameraet via din smart-enhed. Uanset hvordan du vælger at bruge SnapBridge, kan du blive ved med at bruge din smart-enhed uden afbrydelser og uden frygt for at aflade kameraets batteri. Dit perspektiv er unikt: Med SnapBridge kan du dele dit perspektiv på tingene med andre her og nu.

 

ET NIKON DSLR-KAMERA: FORDI FOTOGRAFERING ER EN LIVSSTIL

Det kompakte, lette og meget ergonomiske D5600 gør fotografering til en leg. Den optiske søger af høj kvalitet giver et meget klart billede af motivet ud gennem objektivet, så du let kan skabe spændende kompositioner, og når du fokuserer på motivet gennem søgeren, bliver du ikke generet af solskin eller lignende. Du får også et godt og sikkert greb om kameraet, når du bruger et teleobjektiv. Kommandohjulets og multivælgerens hensigtsmæssige placering gør det nemt at ændre indstillinger, mens du fotograferer og du kan også bruge ét-tryks-Fn-funktionen til at justere indstillinger via den store berøringsskærm, mens du kigger gennem søgeren. Kameraet vejer kun ca. 415 g², og den selvbærende, kulfiberforstærkede skalkonstruktion gør det så robust, at det uden problemer kan medbringes overalt. Når du først har prøvet at holde om det dybe håndgreb, har du med garanti ikke lyst til at lægge kameraet fra dig igen, hvad enten du skal på langfart eller på opdagelse i den nærmeste storby.

 

INDFANG MOTIVET FRA DEN HELT RIGTIGE VINKEL: BERØRINGSFØLSOM, ROTERBAR VIPPESKÆRM

Med dette DSLR-kamera kan du tage billeder fra en hvilken som helst vinkel, uanset hvor skæv den måtte være. Du kan vippe og dreje den 8,1 cm (3,2") store roterbare vippeskærm, som du vil, for at komponere det perfekte billede, og motivet kan ses klart og tydeligt, uanset hvor højt, lavt eller langt væk fra kroppen du holder kameraet. Du kan fokusere og optage blot ved at trykke på berøringsskærmen, akkurat ligesom på en smartphone, og du kan bruge berøringsknapper under optagelse via søgeren samt under billedvisning. Under optagelse via søgeren udgør ét-tryks-Fn-funktionen et intuitivt alternativ til kommandohjulet eller multivælgeren, i og med at du kan vælge fokuspunkt og justere andre vigtige indstillinger såsom blændeåbning og automatisk følsomhed via den store berøringsskærm. Under billedvisning kan du rulle hurtigt gennem billederne ved hjælp af en billedfremføringslinje svarende til den, der kendes fra Nikon-kameraerne D5 og D500, som er beregnet til professionelle fotografer. Du kan også lynhurtigt zoome ind og beskære et billede ved at bevæge to fingre mod hinanden på skærmen.