Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON D610 CAMERA BODY INCL. NIKON TRAINING

NIKD610HUS
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Det lette Nikon D610 er udstyret med en billedsensor i FX-format og giver flere fotografer mulighed for at udforske fuldformatfordelene.
Kameraet gør det muligt at optage en helt ny verden af fotografisk dybde og detaljerigdom, fra vidvinkel til supertelefoto.

Exceptionel dybde og detaljerigdom
Nikons nyudviklede CMOS-sensor i FX-format (fuldformat) med 24,3 megapixel opløsning giver en stor detaljerigdom og tonespænd selv i situationer med svagt lys.
Med 14-bit A/D-konvertering og enestående signal-til-støj forhold leverer kameraet billeder af meget god kvalitet, lav støj og bredt dynamikområde selv ved høj ISO-følsomhed
fra vidvinkel til supertelefoto.

Kameraet klarer situationer i svagt lys uden problemer med et ISO-interval på 100-6400, hvilket kan udvides til modsvarende 25.600 og ned til modsvarende 50.
Kameraets intelligente støjreduktionssystem styrer støjen uden at give afkald på de små detaljer.
Det giver fleksibilitet under alle lysforhold med skarpe og rene billeder selv ved højere ISO-indstillinger.

EXPEED 3-billedbehandling
Nikon D610 er udstyret med den samme avancerede EXPEED 3-billedbehandlingsenhed som Nikons flagskib D4.
Den klarer nemt datatunge opgaver uden at kompromittere hastighed og kvalitet. 16-bit billedbehandling giver rigere farver og farvetoner end tidligere.
Toneovergangene er jævnere med masser af detaljer og farvetoner i hele skalaen til ren hvid, selv når der optages i JPEG-filer.

Yderst følsomt autofokussystem
Nikon D610 finder motivets fokus hurtigt og i ethvert lys takket være Nikons AF-system Multi-CAM4800 med 39 fokuspunkter, der har arvet sin AF-følsomhed fra flagskibet Nikon D4.
AF-systemet er kompatibelt med objektiver 

Hi-Fi-lydstyring: Via mikrofonindgangen kan en ekstern stereomikrofon tilkobles, for at give knivskarpe lydoptagelser.
Der er endda lydudgang til hovedtelefoner

Ukomprimeret HDMI-udgang: Nikon D600 kan udsende en live video-stream på 1080p til eksterne optageenheder og udgangssignalet vil automatisk falde til 1080i,
hvis en ekstern skærm anvendes. De ukomprimerede data sendes med den indstillede billedstørrelse og billedfrekvens, og de er fri for den overførte information,
som samtidig kan vises på kameraets TFT-skærm.

Avanceret motivgenkendelse med 2.016-pixel RGB-sensor
Nikons D600s avancerede system til motivgenkendelse inkluderer Nikons RGB-lysmålingssensor med 2 016 pixel opløsning, som minutiøst analyserer hvert motiv for den bedste præcision.
Systemet kan registrere ansigter og identificere motivets farver og lysstyrke gennem den optiske søger.
Denne detaljerede motivanalyse anvendes også til at understøtte autofokus, autoeksponering og i-TTL-blitzeksponering med højere præcision i en række forskellige kompositions- og belysningsmæssige situationer.
For eksempel er 3D-motivtracking forbedret særskilt meget ved fotografering af mindre motiver.
Sensormodulet og algoritmerne for autofokus har fået et nyt design med Nikons prisbelønnede AF-system Multi-CAM4800 med individuelt valgbare eller konfigurerbare indstillinger for 9-, 21- og 39- autofokuspunkter. Følsomheden ved fokusering i mørkere miljøer er også forbedret, så den er kompatibel med en kombineret blændeåbning på op til f/8
med sporing ned til -1 EV (ISO 100, 20°C).

Det er nu enklere at vælge AF-indstillingen som AF-A, AF-S og AF-C, uden at man flytter øjet fra søgeren.