Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON D7200 CAMERA BODY

NIKD7200HUS
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

D7200 handler om at nå det perfekte. Klassens førende autofokussystem, der er hentet fra Nikons professionelle kameraer, sikrer præcis registrering af motivet helt ned til -3 EV.
En særskilt menu til videoindstillinger og avancerede lydstyringsindstillinger giver større fleksibilitet ved optagelse af video.
Funktioner, der gør det muligt at tage billeder med lysspor og optage flotte time-lapse-videoer, giver endnu flere kreative udfoldelsesmuligheder,
og udvalget af NIKKOR-objektiver sikrer flotte og meget detaljerige resultater. Indbygget Wi-Fi- og NFC-understøttelse gør det let at sende imponerende stillbilleder.

Billedsensor med 24,2 megapixels:

Gør det muligt at tage detaljerige billeder i meget høj kvalitet. D7200's billedsensor i DX-format, der er specialdesignet uden optisk lavpasfilter (OLPF) og har en opløsning på 24,2 megapixels, gør det muligt at opnå knivskarpe billeder med et stort dynamikområde, stor farvegraduering og minimal støj.

EXPEED 4:

Forbedrer kameraets overordnede ydelse, så der opnås enestående resultater. Billedbehandlingsenheden sikrer fremragende billedgengivelse og ISO-følsomhed og giver mulighed for høj billedhastighed ved optagelse af videoer.

AF-systemet Multi-CAM 3500 II med 51 punkter:

Autofokussystemet, der er hentet fra Nikons kameraer til professionel brug, gør D7200 i stand til at registrere motivet med imponerende præcision. Systemet har en følsomhed på helt ned til -3 EV (ISO 100, 20 °C), så du kan tage knivskarpe billeder, selv i mørke. 15 sensorer af korstypen i midten sikrer fremragende motivregistrering. Én af sensorerne er f/8-kompatibel, hvilket giver flere kombinationsmuligheder med hensyn til objektiver og telekonvertere.

1.3x-beskæring:

Få større rækkevidde, højere hastighed og bredere AF-dækning. Beskæringsindstillingen øger et DX-objektivs rækkevidde med 1,3x, gør det muligt at optage med en billedhastighed på op til 7 bps. Med denne indstilling kan du også få AF-systemets 51 fokuspunkter til at dække hele billedet.

Picture Control 2.0:

Få fuld kontrol over skarphed, kontrast, lysstyrke, farveglød og farvemætning, når du tager stillbilleder og optager video. Indstillingen "Jævn", som sikrer et maksimalt dynamikområde, gør efterbehandling til en leg, og indstillingen "Klarhed" giver mulighed for at opnå knivskarpe detaljer. Indstillingerne kan tilpasses, mens du optager, og du kan strømline optageprocessen ved at gemme forskellige indstillinger for videoer og stillbilleder i en særskilt menu.

Multiformat-D-video:

Optag video i udsendelseskvalitet med væsentligt mindre støj i flere billedformater. Du kan optage videoer i DX-format i fuld HD ved op til 25p/30p eller vælge beskæringsindstillingen 1,3x for at opnå større telefotorækkevidde og optage ved op til 1080/50p/60p. Kameraet har mulighed for rent HDMI-udgangssignal med samtidig optagelse af videoer i fuld opløsning i kameraet og på en ekstern optageenhed.

Videooptagelse uden begrænsninger:

En bred vifte af indstillinger giver dig fuld kontrol over dine optagelser. Optag med automatisk styring af ISO-følsomhed i indstilling M for at opnå en glidende overgang mellem mørke og lyse områder. Brug indstillingen Højlysvisning for at se den nøjagtige placering af eventuelle udvaskede højlys direkte på kameraskærmen. Anvend Picture Control-indstillingen "Jævn" for at optimere farvegradueringen under efterbehandlingen. En særskilt videomenu gør det muligt at gemme alle videoindstillinger ét sted.

Hi-fi-lyd:

Takket være D7200's overlegne lydstyringsindstillinger kan du optage videoer med perfekt lyd. Du kan vælge lydområdet (normal/tale) og reducere vindstøjen ved optagelse med den indbyggede mikrofon. Med Nikons trådløse mikrofon ME-W1 kan du optage lyd i topkvalitet direkte fra kilden inden for en afstand på op til 50 meter.

Tydelig søger: Søgerdækningen er ca. 100 %, og søgeren er meget tydelig udendørs, selv i skarpt modlys. Søgeren er udstyret med et organisk EL-visningselement, der sikrer tydelig informationsvisning med stor kontrast og lavt strømforbrug.

Farvejusterbar skærm: Du kan ændre skærmens farvebalance og lysstyrke efter behov. Den 8,0 cm (3,2") store RGBW-LCD-skærm med 1.229.000 punkter og antireflekterende belægning sikrer nem og enkel betjening, uanset forholdene.

Robust konstruktion: D7200's stødsikre kamerahus er støvtæt og vejrbestandigt, så det kan bruges under selv de vanskeligste betingelser. Magnesiumlegeringen i toppen og på bagsiden gør kameraet meget robust, og lukkerenheden er testet med 150.000 aktiveringer.

NIKKOR-objektiver:

D7200 er kompatibelt med hele Nikons sortiment af objektiver i DX-format og et stort udvalg af objektiver i FX-format. Takket være deres ekstremt høje opløsning leverer NIKKOR-objektiverne fremragende resultater, og den kompakte størrelse, der kendetegner objektiverne i DX-format, er en klar fordel, når du er på farten eller vil bruge telefoto. Ved at vælge beskæringsindstillingen 1,3x kan du øge telefotorækkevidden for et objektiv såsom AF-S DX NIKKOR 18 300mm f/3.5 6.3G til det, der svarer til 390 mm.

Indbygget flash: Med intelligent i-TTL-flashstyring og en commander-funktion, der gør det muligt trådløst at udløse og styre op til to grupper Nikon Speedlights via kameraet.

Creative Lighting System:

Du kan bruge D7200 sammen med et stort udvalg af alsidige Speedlights til kreativ fotografering med flash   både monteret på kameraet og som fjernbetjente flashenheder. Nikons brancheførende Creative Lighting System omfatter både hurtige, avancerede flashenheder såsom SB-700 og flashenheder som SB-500, der er udstyret med en kraftig LED-lampe, som er perfekt til videooptagelser.

Fjernbetjening:

Særligt tilbehør giver dig masser af muligheder for trådløs betjening og billedoverførsel. Kameraet kan fjernbetjenes via en smart-enhed ved hjælp af dets indbyggede Wi-Fi-understøttelse og den særlige WMU-app.¹ Du kan opnå endnu større kontrol over trådløs optagelse ved hjælp af trådløs modtager WR-R10 og den trådløse sender WR-T10 eller ved at styre kameraindstillingerne via trådløs fjernbetjening WR-1. Du kan også oprette forbindelse til Ethernet eller trådløst LAN ved at bruge datasender UT-1 (ekstraudstyr) sammen med trådløs sender WT-5.

NFC-understøttelse:

Det er nemt at overføre billeder til en NFC-kompatibel smart-enhed. Du behøver blot at berøre D7200 med en smart-enhed, så overfører du straks det billede, der vises på kameraets LCD-skærm.

Energibesparende konstruktion: Optag i længere tid uden behov for batteriopladning. Du kan tage op til 1.110 stillbilleder og optage op til 80 minutters video³, når det ultrakompakte og lette genopladelige Li-ion-batteri EN-EL15 er helt opladet.

Lagringsmedier:

To SD-kortpladser giver ideelle optagemuligheder. Begge kortpladser er kompatible med SDXC- og UHS-I-kort med stor kapacitet.

Medfølgende software: Den kreative proces behøver ikke slutte, når billedet er taget. Nikons særlige software giver masser af muligheder for at importere, organisere og redigere billeder eller videoklip eller dele dem med andre. Du kan glæde dig over de mange muligheder for redigering af dine videofiler, heriblandt muligheden for at justere Picture Control-parametre. Der er også funktioner, som muliggør øjeblikkelig upload til sociale netværk.