Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON D750 M. 24-120/4.0 VR

NIKD75024120
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Lad dine visioner få frit løb med det hurtige, alsidige og handy D750.

I en verden, hvor alt er muligt, giver dette kraftværk med en fuldformatsensor på 24,3 megapixels dig friheden til at turde.
Dette nyskabende kamera er fyldt med professionel billedteknologi og strømlinet til at være kompakt.
Den nydesignede sensor i FX-format sikrer en fremragende billedkvalitet med renere billeder end nogensinde før ved høje ISO-følsomheder. Utroligt sensitiv AF-ydelse, optagelse af billedserier med en hastighed på 6,5 bps, optagelse af videoer i fuld HD ved 1080/60p samt den robuste, vipbare skærm giver fotografen fuld frihed til at udtrykke sig. Indbygget Wi-Fi gør det desuden nemt og lynhurtigt at dele imponerende billeder.


Picture Control 2.0:

Få fuld kontrol over både skarphed, kontrast, lysstyrke, farveglød og farvemætning, uanset om du tager stillbilleder eller optager video. Nem og hurtig efterbehandling med indstillingen Jævn, som sikrer et maksimalt dynamisk område. Brug indstillingen Klarhed til at finjustere detaljerne. Indstillingerne kan justeres visuelt, mens du tager billeder, og du kan gøre optageprocessen endnu lettere ved at gemme forskellige indstillinger til videooptagelse og stillbilleder i en dedikeret menu.

Farvejusterbar skærm:

Farvebalancen og lysstyrken kan frit ændres, så de passer til dine personlige præferencer. Den antireflekterende, vipbare 8,0 cm (3,2") store RGBW LCD-skærm med en opløsning på 1.229.000 punkter gør brug af kameraet fleksibel og nem under alle forhold.

Energibesparende design:

Tag flere billeder på én opladning. Tag op til 1.230 stillbilleder og op til 55 minutters videooptagelser² på én opladning af det ultrakompakte, lette og genopladelige EN-EL15 Li-ion-batteri.

Nemt at have med overalt:

En kombination af fremragende ergonomi og et kamerahus med let, selvbærende skalkonstruktion giver et kamera i fuldt sensorformat med komplet frihed. Det dybe håndgreb giver et sikkert hold uanset håndstørrelse og gør kameraet mere behageligt at holde i længere tid uden at blive træt.

Robust design:

Med sit robuste, vejrbestandige kamerahus er D750 klar til enhver vejrudfordring. Lukkeren er fremstillet af kevlar og kulfiber og testet med 150.000 aktiveringer, og den robuste selvbærende skalkonstruktion giver kameraet dets lette, men stærke kvalitet.

Multi-CAM 3500FX-system med 51-punkts autofokus: Fantastisk fuldformatpræcision. Systemet kan konfigureres til dækningsindstillinger med ni punkter, 21 punkter og 51 punkter og har en følsomhed på ned til -3 EV (ISO 100, 20 °C). Hurtig Lock-On og udvidet "Gem efter orientering". 15 sensorer af korstypen i midten er kompatible med AF NIKKOR-objektiver med en blændeåbning på f/5,6 eller større, og 11 centrale fokuspunkter kan bruges med en blændeåbning på f/8.

Gruppepunkts-AF:

Forbedret motivregistrering og -tracking. Indstillingen Gruppepunkts-AF overvåger konstant fem forskellige AF-punkter, og motivopnåelse samt baggrundsisolering forbedres i høj grad ved optagelse af motiver, der er forholdsvis små og tæt på en baggrund med høj kontrast eller en distraherende baggrund. De fem AF-punkter kan forskydes hen over området med 51 punkter, som kompositionen kræver det.

D-video har video i udsendelseskvalitet i flere sensorformater til brug for videooptagelse under varierende forhold. D750 gør det muligt at optage videoer i fuld HD (1080p) i FX- og DX-format ved en billedhastighed på 50p/60p med markant mindre risiko for støj, moiré og falske farver. Powerblænden kan indstilles under optagelsen, og kameraet giver mulighed for rent HDMI-udgangssignal plus mulighed for samtidig optagelse af videoer i fuld opløsning i kameraet og på en ekstern optageenhed.