Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON D810 KIT M. 24-120MM

NIKD810KIT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Med Nikon D810 kan du skabe mesterværker på stribe. Dette alsidige kamera på 36,3 megapixels er i stand til at indfange alt lige fra de fineste strukturer til motiver i hurtig bevægelse.

Den nydesignede sensor i FX-format, det meget brede ISO-følsomhedsområde og EXPEED 4-billedbehandlingsenhed giver dig garanti for uovertruffen skarphed, flotte toneovergange
og reduceret støj uanset følsomhedsindstilling.

AF-egenskaber i særklasse samt optagelse af billedserier med en hastighed på op til 7 bps og videoer i fuld HD ved 1080/60p gør det muligt at indfange ethvert motiv med imponerende præcision,
og Nikons Picture Control 2.0 sikrer fremragende billedbehandling i kameraet og stor fleksibilitet med hensyn til optimering.


Skarpe billeder uden rystelser: D810's lukker-/spejlhusmekanisme og elektroniske forreste lukkergardin sikrer utroligt skarpe resultater.
Lukker-/spejlhusmekanismen reducerer billedrystelser, så der opnås et stabilt søgerbillede med minimalt blackout ved optagelse med høj hastighed,
og når det elektroniske forreste lukkergardin er aktiveret, reducerer det risikoen for mikroslør i selv helt små detaljer ved at minimere interne vibrationer under eksponering.

Sidste nye generation af Picture Control: Få fuld kontrol over både skarphed, kontrast, lysstyrke, farveglød og farvemætning, uanset om du tager stillbilleder eller optager video.
Indstillingen Jævn, som bevarer samtlige detaljer og en smuk tonegraduering i såvel højlys som skygger, gør efterbehandling til en leg, og indstillingen
Klarhed giver mulighed for præcis justering af kontrast og tydelig adskillelse af subtile overgange.

Farvejusterbar skærm: Gør det muligt at ændre farvebalancen og lysstyrken efter behov under optagelsen.
Den 8 cm (3,2") store, antireflekterende RGBW-LCD-skærm med 1.229.000 punkter byder også på automatisk lysstyrkeregulering.

Zoom med opdelt skærm: Live View-zoomfunktion med skærmopdeling giver mulighed for helt præcis kontrol af nivellering og skarphed.
Med denne funktion kan du sammenligne to punkter på billedet, som hver især forstørres og vises på den opdelte skærm.
Der er adgang til funktionen, som er ideel til fotografering af arkitektur eller produktbilleder, via knappen "i" på kameraet.

Multi-CAM 3500FX-AF-system med 51 punkter: Finjusteret med henblik på at sikre billeder med ultrahøj opløsning.
Systemet kan konfigureres til dækningsindstillinger med ni punkter, 21 punkter og 51 punkter samt en følsomhed på ned til -2 EV (ISO 100, 20 °C).
Blandt forbedringerne kan nævnes forbedret Lock-On, den udvidede funktion "Gem efter orientering" samt mulighed for begrænsning af AF-indstillinger.
15 sensorer af korstypen i midten er kompatible med AF NIKKOR-objektiver med en blændeåbning på f/5,6 eller større ,
og 11 centrale fokuspunkter kan bruges med en blændeåbning på f/8.

Gruppepunkts-AF: Forbedret motivregistrering og -tracking. Indstillingen Gruppepunkts-AF overvåger konstant fem forskellige AF-punkter,
og fokusopnåelse samt baggrundsisolering forbedres i høj grad ved optagelse af motiver, der er forholdsvis små og tæt på en baggrund med høj kontrast eller en distraherende baggrund.
De fem AF-punkter kan forskydes hen over området med 51 punkter, som kompositionen kræver det.

D-video med multisensorformater: D-video byder på video i udsendelseskvalitet i flere sensorformater til brug ved videooptagelse under varierende forhold.
D810 gør det muligt at optage videoer i fuld HD (1080p) i FX- og DX-format ved en billedhastighed på 50p/60p med markant mindre risiko for støj, moiré og falske farver.
Kameraet udmærker sig ved et rent HDMI-udgangssignal, og der er mulighed for samtidig optagelse af videoer i fuld opløsning i kameraet og på en ekstern optageenhed.

Kreativ videooptagelse: Få fuld kontrol over dine optagelser. I indstilling M kan følsomheden indstilles lige fra ISO 64 og helt op til en værdi svarende til ISO 51.200,
og den automatiske ISO-funktion gør det muligt at konfigurere de ønskede maksimale ISO-indstillinger.
Nikons 3D-støjreduktion reducerer vilkårlig støj, forvrængning og støjstriber under videooptagelse med høj følsomhed.
Højlysvisning gør det muligt at se den nøjagtige placering af eventuelle udvaskede højlys direkte på kameraskærmen.
Hi-fi-lydstyring: Forbedret lydstyring giver bedre lydoptagelser og større fleksibilitet.
En indgang til stereomikrofon og en lydudgang gør det muligt at finindstille lydniveauet både før og under optagelsen.
Der er desuden mulighed for at vælge lydområde (normal/tale) og reducere vindstøjen ved optagelse med den indbyggede mikrofon.

Robust og hurtigtreagerende: D810 starter op på ca. 0,12 sekund og har en udløserforsinkelse på blot 52 ms.
Lukkerenheden, som er fremstillet af kevlar og kulfiber og testet med 200.000 aktiveringer, har en lukkertid på 1/8.000 til 30 sek. og flashsynkronisering på op til 1/250 sek.

Ubegrænset kontinuerlig optagelse: Gør det muligt at tage utallige JPEG-billeder og billeder med flotte lysspor.
Du kan vælge udløserindstillingen Kontinuerlig med en lukkertid på fire sekunder eller længere, og du kan tage lige så mange JPEG-billeder i høj kvalitet,
som dine hukommelseskort og batteribrugstiden giver mulighed for.
Det meget korte mellemrum mellem hver eksponering muliggør problemfri kombination af billeder af stjernespor eller baglygter ved brug af tredjepartssoftware, så der opnås en smuk effekt.

Total Digital Imaging System: Det store udvalg af NIKKOR-objektiver sikrer fuld udnyttelse af D810's sensor med 36,3 megapixels.
I kraft af den ekstremt høje opløsning lever NIKKOR-objektiverne op til enhver fotografs krav.
D810 er desuden fuldt kompatibelt med Nikons brancheførende Creative Lighting System, som omfatter et udvalg af alsidige Speedlights til kreativ fotografering med flash både på kameraet og som fjerntbetjente flashenheder.

EN-EL15-batteri med stor kapacitet: Ultrakompakt genopladeligt li-ion-batteri med lav vægt og en kapacitet på 1.900 mAh (7,0 V).
Gør det muligt at tage op til 1.200 stillbilleder¹ på en enkelt opladning.

Lagringsmedier: Ideelle optagemuligheder takket være to kortpladser én CF-kortplads til UDMA 7-højhastighedskort og én SD-kortplads til højhastigheds-SDXC-kort
og højhastigheds-UHS-I-kort med stor kapacitet.

Robust kamerahus i magnesiumlegering: Den effektive forsegling beskytter D810 mod fugt og støv.

Ledningsforbundet og trådløs forbindelse: D810 understøtter Ethernet og trådløst LAN. Forbindelsen etableres ved brug af datasenderen UT-1 (ekstraudstyr) sammen med den trådløse sender WT-5.