Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON D810A CAMERA BODY

NIKD810A
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Astrofotografering med høj opløsning
D810A er en modificeret udgave af det Nikon DSLR-kamera, der har den højeste opløsning, nemlig D810, og der er således tale om en virkelig højtydende model. Sensoren i FX-format, der er udviklet med det formål at opnå ekstremt detalje- og kontrastrige billeder, gør det muligt at tage billeder på 36,3 megapixels med et minimum af falsk farve. Standard-ISO-følsomheden på 200¬-12.800 kan udvides til ISO 51.200 ækvivalent, og 3D-støjreduktion sikrer knivskarpe billeder ved høj ISO-følsomhed. Dertil kommer Nikons hurtige og effektive EXPEED 4-billedbehandlingsenhed, som øger kameraets generelle ydeevne og minimerer farveskygger.

Modificeret IR-blokerende filter
D810A er i sandhed et imponerende kamera, som giver resultater, det ikke er muligt at opnå med et almindeligt DSLR-kamera. D810 er i forvejen et populært kamera blandt astrofotografer, fordi det er tilstrækkeligt højtydende til at kunne bruges til fotografering af nattehimlen, men en standardkamerasensor er ikke optimal, når man skal tage billeder af stjernetåger, der udsendes på H-alfa-bølgelængden. For at forhindre rødt farvestik begrænser de optiske filtre i almindelige DSLR-kameraer overførsel af rødligt lys i det synlige lysområde. I modsætning hertil er D810A's optiske filter blevet modificeret, så overførslen af rødligt lys fra hydrogen-alfa-spektrallinjen øges til cirka det firedobbelte (sammenlignet med D810). Som følge heraf har fotografer nu mulighed for at tage billeder af den smukke, "ægte" røde farve, som kendetegner stjernetåger, der udsendes langs H-alfa-bølgelængden, uden at der er behov for uautoriseret modificering af kameraet. De fordele, modifikationerne af D810A har udmøntet sig i, er også tydelige ved fotografering af stjernefelter og stjernelandskaber.

Specialfunktioner
D810A er udstyret med en række specialfunktioner, som effektivt modvirker nogle af de udfordringer, astrofotografer står over for. Ud over indstillingerne Bulb og Langtidseksponering giver den nye indstilling Manuel langtidseksponering mulighed for eksponeringer på op til 900 sekunder. Fotografen kan også vælge at aktivere kameraets elektroniske forreste lukkergardin for at minimere indvendige vibrationer under eksponering, så risikoen for mikroslør i selv helt små detaljer reduceres. Under Live View-optagelse letter virtuel forhåndsvisning af eksponering for indstillingerne Bulb og Langtidseksponering fokusering og billedkomposition, og ligesom det er tilfældet med D810, kan Live View-billedet forstørres op til 23 gange, så de meget vigtige fokustjek kan foretages med maksimal præcision. Når der optages ved brug af søgeren, gør en ny, rød virtuel horisont det muligt at kontrollere nivelleringen.

Endnu højere ydelse
D810A's energibesparende konstruktion giver mulighed for at tage tusindvis af langtidseksponerede billeder uden problemer. Takket være kameraets EN-EL15-batteri med stor kapacitet kan der tages op til 3.860 stillbilleder1 på en enkelt opladning, og med ekstra strømkilder kan der fotograferes i endnu længere tid. Nikons multifunktionsbatterigreb MB-D12 (ekstraudstyr), som passer perfekt til kameraet, gør det muligt at tage op til 10.660 stillbilleder på en enkelt opladning.2 Rækkefølgen for batterianvendelse kan vælges og indstilles via kameraet. Hvis der er behov for endnu længere optagetid, kan man som ekstraudstyr vælge lysnetadapter EH-5b med dertilhørende stik til lysnetadapter EP-5B.