Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PENTAX K-3II BLACK DA18-55WR KIT

PEN104258
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

PENTAX K-3 II Den nye flagskibsmodel I PENTAX K-serien af digitale SLR-kameraer, udstyret med det nyudviklede Pixel Shift Resolution System og en forbedret funktion til reduktion af rystelser, for at forbedre billedkvaliteten.

PENTAX K-3 II er udviklet som efterfølgeren til PENTAX K-3, og kameraet leverer billeder I exceptionel høj opløsning pga. avancerede teknologier som forbedret system til reduktion af rystelser – den mest effektive I K-serien – og en nyudviklet teknologi, Pixel Shift Resolution System, som giver en fantastisk opløsning.

Kameraet har indbygget GPS-modul, som varetager forskellige GPS-funktioner, som fx præcis registrering af optagested og forenklet og meget præcis sporing af himmellegemer, hvorved behovet for en ekstra GPS-enhed elimineres. Disse fantastiske egenskaber giver brugeren mulighed for at foretage avancerede optagelser med et bredere udvalg af scener og motiver end nogensinde før.

K-3 II er udstyret med Pixel Shift Resolution System,** den nyeste teknologi inden for opløsning, som tager fire billeder af same scene ved at flytte billedsensoren en enkelt pixel for hvert billede, og derefter sammensætter/syntetiserer dem til ét enkelt billede. Sammenlignet med det konventionelle Bayer-system, hvor hver pixel kun en enkelt enheds farvedata, får det nye system fat i al farvedata i alle pixels. Dette innovative system leverer billeder med meget høj opløsning og med en mere virkelighedstro farvegengivelse og finere detaljer, samtidig med at støj reduceres ved høj følsomhed. De optagne billeder kan også syntetiseres, enten på en computer vha. det medfølgende software eller med kameraets indbyggede RAW-funktion.

(3) Innovativ AA-filtersimulator minimerer moiré

Indbygget GPS-modul
Takket være det indbyggede GPS-modul har K-3 II en række avancerede GPS-funktioner, herunder registrering af optagested, bredde- og længdegrad, højde og UTC (Universal Time Coordinated) og retning under optagelsen. Brugeren kan nemt tilgå billederne indeholdende GPS-data med en computer for at gennemse dem, tjekke optagelsessted og positionsdata på skærmen, eller gemme dem.

Brugeren kan også benytte sig af en række unikke værktøjer, herunder GPS-log, som holder styr på fotografens bevægelse; Elektronisk kompas, som viser kameraets retning på LCD-skærmen; og ASTROTRACER, som forenkler sporing og fotografering af himmellegemer ved at koble GPS-data med kameraets SR-mekanisme.

Stor 3,2” LCD-skærm med ca. 1.037.000 punkter
På bagpanelet har K-3 II en 3.2” LCD-skærm med høj opløsning med ca. 1.037.000 punkter og et 3:2 formatforhold. Skærmen har også et beskyttende frontpanel i hærdet glas og en unik konstruktion uden luft imellem, hvor luftlagene mellem LCD-lagene er elimineret for effektivt at reducere refleksioner og lysspredning, hvilket giver en bedre synlighed ved udendørs optagelser.

Kompakt og solidt hus med støvtæt, vejrresistent konstruktion
K-3 II’s hus, som består af top- og bundpanel samt for- og bagchassis, er produceret i en robust, men let, magnesiumlegering. Takket være 92 forseglende dele i huset er konstruktionen støvtæt samt vejr- og kulderesistent, hvilket sikrer en pålidelig drift ved temperature helt ned til –10°C. kameraet har også en pålidelig og robust lukkerenhed, som kan klare 200.000 lukkerudløsninger. Trods alle disse egenskaber er K-3 II designet til at være kompakt og mobil og giver brugeren en bemærkelsesværdig funktionalitet og hurtig reaktion i marken.

Andre egenskaber

  • Dobbelte SD-kortindgange for fleksibel brug af hukommelseskort (kompatibel med SDXC UHS-1 speed class i SDR104 buss speed mode)

  • Funktioner der understøtter smartphone vha FLUCARD til PENTAX 16GB (ekstra tilbehør)

  • Avanceret DRII-mekaniske (Dust Removal II) eliminerer effektivt støv på billedsensoren vha. ultrasoniske vibrationer

  • HDR-optagelse (High Dynamic Range) med dataarkivering i RAW-format

  • PENTAX’s eget hyper-kontrolsystem giver hurtigt og præcis reaktion på fotografens kreative intentioner

  • Modelskive med låsemekanisme (ON eller OFF)

  • Kompensering for forskellige parametre: Objektivforvrængning, lateral kromatisk aberration, diffraktion, lysstyrkeniveau i billedfeltets kanter, kanteffektiv (kun tilgængelige I RAW-formatbehandling)

  • Nyeste version af Digital Camera Utility 5 software medfølger