Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

UDGÅET CANON EOS 80D CAMERA KIT 18-55MM IS STM

CAND80DKIT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Udnyt dit kreative potentiale

Et effektivt, alsidigt og brugervenligt kamera til at udforske din kreativitet EOS 80D udmærker sig ved fotografering af sport, portrætter, landskaber, gader, rejser og fotografering i svagt lys - samt flotte filmoptagelser, takket være den innovative teknologi, som kan hjælpe dig med at opnå fantastiske resultater i enhver situation.

 

Udforsk nye områder af fotografering

Reagér instinktivt på øjeblikket, og indfang ubesværet sportsaction eller dyr i høj hastighed takket være et højtydende autofokussystem, en maksimal kontinuerlig optagelseshastighed på 7 billeder/sek. og knapper, der kan tilpasses.

 

AF-system med 45 punkter af krydstypen

Indfang sportsaction med superskarpe billeder, selv under projektørlys, takket være et hurtigtreagerende og nøjagtigt autofokussystem, der fungerer under svære lysbetingelser ned til -3EV.  Et AF-system med 45 punkter af krydstypen giver frihed til at vælge et AF-punkt eller -område, der passer til din komposition og giver større præcision og kontrol over større fokuseringsområder for iøjnefaldende resultater, uanset hvor dit motiv befinder sig i billedet.

 

27 kompatible AF-punkter ved f/8

Bliv ved med at optage skarpe billeder med autofokussystemet, når du anvender forskellige objektiver og extendere takket være 27 AF-punkter, der understøtter fokus ved f/8.

 

Brugertilpassede knapper

Nyd betjeningen af og fleksibiliteten ved et EOS-kamerahus i mellemklassen med knapper, der kan tilpasses, en øvre LCD-skærm og Live View-visning, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at tilpasse kameraet til dine behov.

 

RGB+IR-målesensor på 7.560 pixels

Få nøjagtig og ensartet eksponering i en lang række situationer takket være en RGB+IR-målesensor på 7.560 pixels, der registrerer både infrarødt og synligt lys

 

Naturlige billeder i svagt lys

Optag naturlige, stemningsfulde billeder i svagt lys takket være et stort ISO-følsomhedsområde på ISO 100 -16000 (H:25600), hvilket reducerer behovet for flash og giver dig fleksibilitet til at bruge hurtigere lukkertider.

 

Intelligent søger

Takket være den intelligente søger med næsten 100 % dækning kan du se alt inden for billedrammen, og få vist optagelsesindstillingerne med det samme. Optag mere diskret ved hjælp af lydløs, kontinuerlig optagelse ved 3 billeder/sek.

 

LCD-skærm, der kan vippes og drejes, med Live View

Udforsk kreative optagelsesvinkler, og nyd intuitiv betjening med 7,7 cm Clear View LCD II-touchscreen, der kan vippes og dreje. Komponér og optag actionscener fra en anden synsvinkel, takket være kontinuerlig optagelse i Live View med Dual Pixel CMOS AF ved 5 billeder/sek.

 

Indbygget Speedlite Transmitter

Udforsk kreative belysningsmuligheder ved at placere flere Canon Speedlite-flashenheder væk fra kameraet og styre dem med EOS 80Ds indbyggede Speedlite Transmitter.

 

Effektiv filmkombination

For at få den ultimative filmoptagelsesløsning kan du kombinere EOS 80D med det fleksible, højtydende EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM med Nano USM, som leverer jævn, lydløs fokusering i film og superhurtig autofokus til stillbilleder. Kombinér det med en Power Zoom Adapter PZ-E1 (tilbehør) til præcis zoomkontrol, når du optager film.