Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON POWERSHOT SX620 HS DIGITAL KAMERA BLACK

CANDPOWSX620HS
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

PowerShot SX620 HS

Dette kamera med Wi-Fi, NFC og en utrolig 25x zoom i et lille og kompakt design har alle de funktioner, du har brug for, til at tage enestående billeder og film og ubesværet dele dem via din mobile enhed.

 

Fordele

  • Lille kamera med stor zoom, som du kan tage med overalt
  • Tilslut nemt, del og optag på afstand med Wi-Fi og NFC
  • Lav flotte Full HD-film med et enkelt tryk på en knap
  • Indfang nemt den kvalitet, som dine minder fortjener
  • Leg og eksperimentér med din kreativitet

 

Stor zoom i et lille kamera

Kom tættere på flotte fjerne detaljer, uanset hvor du er henne, med dette lille, kompakte kamera, der indeholder en stor 25x optisk zoom i et kamerahus, der kun 27,9 mm tykt. Indfang flotte, skarpe og klare billeder under alle lysforhold takket være HS System, og optag dramatiske landskaber med 25 mm ultravidvinkel.

Tilslut og del

Wi-Fi* med Dynamic NFC forbinder kameraet til kompatible mobile enheder med et enkelt tryk. Brug Camera Connect-app'en til at dele dine værker på sociale medier, og lav fantastiske selfies med trådløs fjernoptagelse. Brug Image Sync til automatisk sikkerhedskopiering af nye billeder til cloud-tjenester.

Flotte film i Full HD

Det er sjovt og nemt at lave flotte film. Med et enkelt tryk på en knap kan du optage fantastiske HD-film (1080p) i MP4-format uden besvær. Oplev den kreative alsidighed ved at optage film med den optiske zoom, og lad kameraet automatisk vælge det bedste billede takket være automatisk zoom. Nyd skarpe, jævne og stabile resultater hver gang takket være Dynamic Image Stabilizer.

Ubesværet kvalitet

Bare peg og skyd for at optage fantastiske billeder og film med Hybrid Auto, som tager sig af kameraindstillingerne for dig. Brug derefter Story Highlights til at lave et videoresumé af dagen eller begivenheden. En intelligent optisk billedstabilisator sørger for skarpe stillbilleder og jævne og stabile film i enhver situation, mens den store 7,5 cm (3,0") LCD-skærm gør det nemt at optage og afspille.