Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI FINEPIX X30 SILVER

FUJX30SILVER
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

FUJIFILM X30 er navnet på det nye medlem i rækken af FUJIFILMs kompaktkameraer i den populære X-Serien. Med en nyudviklet elektronisk søger, forbedret batterikapasitet,
ny kontrolring og flere nye funktioner og med forbedringerne bygger X30 videre på successen af sin kritikerroste foregænger, FUJIFILM X20.

FUJIFILM X30 har en nyudviklet elektronisk søger som kombinerer en høj forstørrelse (0.65x) med en opløsning på 2 360 000-punkter(OLED) og en forsinkelse på kun 0.005s.
Søgerbilledets lysstyrke justeres automatisk efter lysets omgivelser og eksponerings informationen roterer af sig selv hvis kameraet vendes om til vertikalt stilling.
Batteriydelsen er takket være en ny batteritype (NP-95) forbedret sammenlignet med tidligere modeller, i  strøm spare indstilling  holder batteriet til ca. 470 billeder på en opladning. (basered på CIPA-standarden)
X30 har en manuel 4x optisk zoom (28-112mm) og det er let at håndtere kameraets forskellige indstillingsmuligheder med den nye kontrolring som sidder placeret inderst på optikken.
Ringen har forskellige funktioner afhængig af hvilken funktion kameraet er indstillet til, men kan tillige tildeles andre funktioner såsom ISO-følsomhed, filmsimulering, hvidbalance og serie billede indstilling.
Desuden har du hurtig og let tilgang til valgte favoritfunktioner via en eller flere af kameraets 6 programmerbare funktionsknapper og den vinklingsbare LCD-skærm gør det lettere at fotografere fra unaturlige vinkler og tricky positioner.
Kameraets store 2/3  billedsensor med 12 mega pixel bruger Fujifilms unikke X-trans teknologi der giver skarpere billeder ved ikke at behøve et lav pas filter (anti alias filter).
Funktionen Lens Modulation Optimiser kompenserer automatisk for diffraktion og leverer et bedre resultat i frem for alt objektivets yderområder.
X30 kombinerer fase detektion med kontrast autofokus afhængig af motiv og lysforhold og kraften i EXR processor II gør at X30 er hurtig i opstart, håndtering og serie billede mode.
Med kameraets indbyggede Wi-Fi og den nye FUJIFILM Camera Remote-app er det muligt at tage billeder og video samt at kunne fjernstyre mange af kameraets funktioner.
Det er også muligt på en enkelt simpel måde at overføre billeder trådløst til smartphones, tablets og PC´er.