Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X100F CAMERA SILVER

FUJX100FSILVER
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

FUJI X100F SØLV

 

Opgraderingerne er mange i den nye FUJIFILM X100F, den fjerde generation i FUJIFILMs roste serie af premium-kompakt kameraer med APS-C sensor og hybridsøger. Opløsningen er steget til hele 24,3 megapixel og den lynhurtige autofokus har fået betydeligt flere fokuspunkter. Introduktionen af blandt andet AF-Joystick og en ny kontrolring rundt om det eksklusive vidvinkelobjektiv plus bedre placering af vigtige kontrol knapper er andre egenskaber der gør X100F perfekt til at skyde situationsbilleder.

AF-Joysticken der er en succes på X-Pro2 findes nu også på FUJIFILM X100F og giver superhurtig håndtering af fokuspunktet, der nu tæller 91 fokuspunkter.

Det specialdesignede farvemosaikfilter foran X-Trans CMOS-sensoren udelukker samtidigt behovet for et skarphedsnedsættende lavpasfilter for at mindske risikoen for moiré. I kombination med kameraets højkvalitets vidvinkelobjektiv, FUJINON 23mm F2 (modsvarende 35mm), betyder det billeder med en enorm detaljerigdom og klarhed der gør det muligt at printe billeder i rigtig store formater. Kameraet kommer både i sort og sølv finish.