Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X70 BLACK //

FUJX70BLACK
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Den nye X70 er Fuji's hidtil mindste og letteste kompaktkamera nogensinde med en APS-C sensor af X-Trans-typen og med et lysstærkt FUJINON-objektiv der modsvarer 28mm. Kameraets alsidige brændvidde passer perfekt til alt fra landskab til snapshots og kombineret med X-seriens kritikker roste billedkvalitet og fantastiske farvegengivelse er dette et kamera der, med sin med garanti altid med på farten.

Ved at benytte sig af det optiske design fra den prisbelønnede X100-serie har det været muligt at udvikle et kompakt vidvinkelobjektiv af højeste kvalitet og placere det i et mindre kamerahus. Den nye FUJINON 18, 5mmF.28 (modsvarende 28mm i 35 mm-format) består af syv linseelementer i fem grupper, hvoraf de to er sfæriske, og 9 blændelameller for at give den bedst mulige skarphed og blødeste baggrundsuskarphed (bokeh) Billedsensoren og processoren er den samme som i den prisbelønnede X100T, og dette DNA skaber i kombination med objektivet billeder med stor detaljerigdom, lavt støjniveau og knivskarpe billeder med en fantastisk farvegengivelse.

X70 er det første kamera i X-Serien med en touchscreen-skærm og er roterbar 180º. Ved aktiveringen af touch panelet aktiveres touchfoto og fokusområde valg i forbindelse med fotografering. Kameraet har smartphone features så som at kunne slide billeder i billedfremvisnings tilstand, eller zoome ved at pinche. Betjeningsknapper for lukkertid, blænde og eksponeringskompensation inviterer til fuld manuel kontrol og kreativitet, men kameraet er også udstyret med en auto knap der aktiverer det fantastiske fuldautomatiske Advanced SR Auto mode.