Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

LEICA X BLACK (113)

LEI18440
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

LEICA X Vario - Fanger meget enkelt dine personlige øjeblikke

Om et øjebliksbillede er perfekt, er oftest et spørgsmål om øjet der beskuer. Leica X Vario tilbyder dig den fleksibilitet og alsidighed der behøves, for at fange netop sådanne øjeblikke - med en billedkvalitet, der er uovertruffen i sin klasse. Dette opnås gennem den unikke kombination af en stor 16 Megapixels APS-C sensor og det højtydende zoomobjektiv i et kompakt og ergonomisk kamerahus. Design og finish i Leica X Vario afspejler desuden essensen af fint ingeniør arbejde, som er indbegrebet af "made in Germany" adelsmærket. Med karakteristiske elementer af det klassiske Leica M design, er det helt enkelt en Leica.

Mange at de ekstraordinære øjeblikke man ønsker at forevige som spændende billeder, forekomme ofte under svage lysforhold.
Den naturlige stemning gengives meget enkelt med den nye Leica X. Kombinationen af det lysstærke Summilux objektiv og den store, samt højtopløselige sensor, får enhver situation til at fremstå med både ægte og naturlige farver, samt med imponerende detaljer - helt som forventet af en ægte Leica.