Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON 1 J5 KIT M 10-30 MM F3.5-5.6 SORT

NIKD1J5KIT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Imponerende billedteknologi

Glæd dig over den perfekte balance mellem hastighed, billedkvalitet og kompakt konstruktion. Takket være en billedsensor, der er fire gange større end den typiske billedsensor i kompaktkameraer, giver Nikon 1 J5 dig friheden til at tage fantastiske billeder. Den store, bagbelyste sensor i CX-format indfanger den størst mulige mængde lys, og hver eneste pixel gengives perfekt, så der opnås farvestrålende billeder med stor detaljerigdom.

Skarpe billeder under dårlige lysforhold

I kraft af en ISO-følsomhed på 160-12800 er der med Nikon 1 J5 garanti for knivskarpe billeder under stort set alle lysforhold. Du kan opnå den totale fotografiske frihed ved at indstille ISO-følsomheden manuelt, eller du kan lade kameraet vælge den optimale ISO-følsomhed og få perfekte resultater. Avanceret støjreduktion sikrer skarpere og mere veldefinerede billeder ved høj ISO-følsomhed.

EXPEED 5A

Nyeste generation af Nikons billedbehandlingsenhed giver utroligt flotte og skarpe billeder. EXPEED 5A er kernen i kameraets lynhurtige autofokusfunktion, og kombineret med intelligent støjreduktion sikrer det krystalklare billeder. De høje billedbehandlingshastigheder er som skabt til kameraets brede vifte af kreative indstillinger og lynhurtige billedserier, og den store mængde data fra sensoren med 20,8 megapixels omdannes nemt til udsøgte billeder og 4K-videoer.

Meget høj optagehastighed (bps)

Optagehastigheden ved kontinuerlig optagelse er højere end med et DSLR-kamera, så med Nikon 1 J5 får du altid det hele med, uanset hvor hurtigt det går. Tag billeder med en hastighed på hele 20 bps med kontinuerlig AF eller op til 60 bps med fokus låst på det første billede. Der er nem adgang til kameraets billedserieindstillinger blot ved at dreje programhjulet til Sport. Du kan vælge den hastighed, du vil optage med, og straks få vist sekvenser med motiver i hurtig bevægelse som én gruppe optagelser.

Avanceret hybrid AF-system

Nikons lynende hurtige hybrid AF-system låser sig lynhurtigt fast på motivet ved hjælp af 171 autofokuspunkter. Der skiftes omgående mellem 105 fasedetekterede AF-punkter og hurtig kontrastbaseret AF. Fasedetekteret AF indfanger lynhurtigt motiver i bevægelse. Kontrastbaseret AF når helt ud til billedets kant, så du kan stille skarpt på perifere motiver, selv under dårlige lysforhold.

Imponerende videoer

Optag ultraskarpe 4K/15p-videoer eller videoer i fuld HD (1.080/60p), som med garanti får dit publikum til at måbe. Genoplev hver eneste lille bevægelse i slowmotion ved at afspille et HD-videoklip af tre sekunders varighed med en hastighed på 120 bps i løbet af 12 sekunder. Tag stillbilleder, mens du optager video, ved hjælp af funktionen Automatisk billedfangst eller manuel optagelse. Brug Aktiv D-Lighting til motiver med store kontraster, så der opnås en naturlig balance mellem lys og skygge. E-VR sikrer, at dine videoer er i skarp fokus, selv når du optager ved fuld zoom.

Kreative videoindstillinger

Slip din indre filmfotograf løs med indstillingerne Hurtig bevægelse, Springklip og 4-sekunders video. Gør optagelser af gademotiver mere interessante med indstillingen Hurtig bevægelse, få tidsforløbet til at ligne animeret stop-motion med Springklip, eller lav udtryksfulde, korte videoklip med indstillingen 4-sekunders video.

Intervaloptagelsesvideoer

Lav enestående tidsforkortede videoklip i fuld HD bestående af op til 300 billeder. Sæt Nikon 1 J5 på et stativ, så du kan forevige fantastiske motiver, der folder sig ud i meget langsom bevægelse. Med kameraremmen om halsen kan du bruge kameraet til at få en helt ny vinkel på dine storbyeventyr. Du kan indstille kameraet til at tage billeder hvert femte, hvert tiende eller hvert 30. sekund.

Fremragende ergonomi

Nikon 1 J5 er et glimrende bevis på, at en kompakt konstruktion ikke behøver at gå ud over brugervenligheden. Kameraets strømlinede design med perfekt afstand mellem hjulene gør det utroligt nemt at betjene, så du kan tage billeder uden at flytte blikket fra motivet. Det er nemt at skifte mellem indstillingerne P, S, A eller M samt Sport via programhjulet. Skift indstillinger med kommandohjulet, og knyt ofte anvendte indstillinger til knappen Fn (funktion).

Berøringsfølsom vippeskærm

Alle betjeningsfunktioner vises meget tydeligt på den følsomme LCD-skærm på 7,5 cm (3,0") med 1.037.000 punkter, selv når skærmen er vippet. Du kan lave ekstreme actionoptagelser i frøperspektiv, og vinklen på 86 grader gør det nemt at tage billeder i fugleperspektiv. Vip skærmen 180 grader op, og brug indstillingen Selvportræt til at gøre hudtonen blødere eller til at indstille selvudløseren. Blot ved at trykke på den højopløste skærm kan du fokusere og optage, foretage intuitive justeringer af kameraets indstillinger, få en forhåndsvisning af kreative funktioner eller deaktivere berøringsskærmen.

NFC- og Wi-Fi-understøttelse

Det har ganske enkelt aldrig været lettere at dele imponerende Nikon 1-billeder med andre via en smart-enhed. Du behøver blot at berøre Nikon 1 J5 med en NFC-kompatibel (NFC = Near Field Communication) smart-enhed for at overføre det billede, der vises på kameraets LCD-skærm. Billeder kan også overføres til en smart-enhed via Wi-Fi blot ved at trykke på kameraets Wi-Fi-knap. Du kan også bruge Wi-Fi-funktionen til at fjernudløse kameraets lukker eller skabe perfekte kompositioner ved at få dine billeder forhåndsvist på en tablet eller smartphone.

Billedstyring i realtid

Du kan hurtigt og intuitivt forbedre billeder og videoer i en række forskellige tilstande, før du optager. Du skal blot justere styrelinjerne ved siden af dit billede for at finjustere lysstyrke, dybdeskarphed og kontrast. Med Kreativ palet kan du anvende kunstneriske filtre i atelierkvalitet blot ved at vælge det ønskede udseende via berøringsskærmens hjul. Se resultaterne af ændringerne på LCD-skærmen: Skærmen viser nøjagtigt det billede, du får, når du trykker på udløseren.

Indstillingen Kreativ

Slip kreativiteten løs med populære effekter til stillbilleder og videoer. Du kan f.eks. vælge Retro for at opnå en retroeffekt, lade din kunstneriske åre få frit løb i sort-hvid med Høj kontrast monokrom, vælge Pop for at få klarere farver eller vælge Panorama for at få hele motivet med. Der er i alt 14 forskellige effekter at vælge imellem, og du har desuden adgang til fem motivprogrammer, som automatisk optimerer kameraindstillingerne til portrætbilleder, landskabsbilleder og nærbilleder.

Fang de bedste øjeblikke

Indfang øjeblikkets magi med Smart-billedvælger, Aktivt valg og Langsom visning. Med Smart-billedvælger kan du bruge Nikon 1 J5's indbyggede fotoekspert til at udvælge de billeder, der teknisk set er bedst. Med Aktivt valg tages der op til 20 billeder på under et sekund, hvorefter du kan vælge dem, du vil beholde. I Langsom visning vælger du det ultimative billede i en slowmotionsekvens.

Snapshot med video

Med et enkelt klik kan du få dine stillbilleder til at bevæge sig. Hvis du vælger Snapshot med video, der er udviklet med henblik på billeddeling, oprettes der et "levende billede", der starter som et videoklip på fire sekunder og slutter med et smukt stillbillede. Du kan dele billedet med andre med det samme eller starte Nikons gratis program ViewNX-Movie Editor, så du kan redigere det og kombinere det med andre stillbilleder og videoklip.