Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON COOLPIX W300 GUL

NIKDW300GUL
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Coolpix W300

Oplev det robuste COOLPIX W300 – det vejrbestandige kompakte kamera med egenskaber til dybt vand. Nyd den fremragende billedkvalitet, de lette tilslutningsmuligheder og GPS-tracking. Klar til de store vidder, til byen – og alt derimellem.

Robust konstruktion. Robust ydelse

Hop i bølgerne med COOLPIX W300 – så kan du tage billeder og video ved vanddybder på ned til 30 m. Kameraet er virkeligt højtydende – også på land, idet dette kompakte, støvtætte kamera kan arbejde ved temperaturer helt ned til -10° C. Det stødsikre hus kan tåle at blive tabt fra højder helt op til 2,4 m. Du kan tage din Advanced Open Water-certificering, køre på off road hiking, og du kan boltre dig på skipisten – uden at skulle bekymre dig om kameraet.

Spændende øjeblikke. Fremragende billeder

Den følsomme bagbelyste CMOS-sensor og det lysstærke f/2,8 objektiv giver dig mulighed for at optage under vandet eller ved svagt lys. 5x optisk zoom giver et fleksibelt zoomområde på 24-120 mm (svarende til 35 mm). Og med 10x Dynamic Fine Zoom opnår man en effektiv fordobling helt op til 240 mm (svarende til 35 mm). Makroindstilling giver mulighed for at optage ekstreme nærbilleder af verdens små vidundere over eller under vandet.

Fryd dig over detaljerigdommen med 4K/UHD-video

Nu er det nemt at optage fantastisk 4K/UHD 30p video eller Full HD (1080p) video på land eller under vandet. En AE-lås hjælper med at optage videoer uden rystelser, selv om lyset skifter, hvilket især er praktisk ved optagelse af undervandsfilm. De enkelte billeder kan gemmes som fotos, når videoen vises i afspilningstilstand, og video kan optimeres til deling på de sociale netværk ved at optage i MP4-format. En funktion til reduktion af vindstøj kan reducere den støj, som vinden fremkalder, når den blæser forbi kameraets indbyggede stereomikrofon.

Det kreative hjørne. Nu er det helt op til dig

Sæt ekstra fart på optagelserne i marken med Superlapse-video. Denne smarte funktion gør det muligt at placere et centralt objekt i hurtigt skiftende scener og indstillinger. Lad kameraet oprette et time-lapse filmklip af nattehimlen i lejren. Eller solnedgangen over horisonten, mens du slapper af på stranden efter din dykkertur.

Ved, hvor du er. Viser, hvor du har været

Registrer din højde eller dybde under vand ved hjælp af dobbeltfunktionen med højde- og dybdemåler. Kameraknappen Redskaber viser omgående oplysninger om GPS, højde/dybde eller lufttryk/vandtryk på skærmen. Oplysningerne om højde og vanddybde, der er registreret på optagelsestidspunktet, kan angives i billeddata (EXIF).

Del oplevelserne. Vær i konstant forbindelse via SnapBridge

Med Nikons SnapBridge er COOLPIX W300 konstant forbundet til din smart-enhed via teknologien Bluetooth® low energy. Synkroniser billederne med din enhed, mens de optages, uden at skulle oprette forbindelse hver gang. Overfør video manuelt, når du ønsker det, via kameraets indbyggede Wi-Fi®. SnapBridge-tilslutningen giver også mulighed for fjernbetjening af kameraet via smart-enheden.

Optag skarpt og stabilt. På land eller under vandet

Det hurtige autofokussystem (AF) med Målsøgende AF-teknologi fastholder fokus på det ønskede motiv – selv under vand og i situationer med dårlige lysforhold. Motiverne bringes utroligt hurtigt i fokus, både når du tager undervandsportrætter af din dykkerven, eller når du optager actionvideo i skumringen. Nikons femaksede hybrid-VR (vibrationsreduktion) kompenserer for kamerarystelser, så du får helt stabile videooptagelser. Perfekt til naturoptagelser fra ladet af en jeep.

Nem betjening til oplevelser og eventyr

På trods af en vægt på kun 231 g har dette lille kamera alligevel en stor skærm med imponerende tydelighed. Den 7,5 cm (3 in.) store TFT-skærm med 920.000 punkter gør det let at foretage kameraindstillinger, tjekke billedkompositionen eller gennemse billederne. Du kan bruge knappen LED-lys til belysning af mørke omgivelser. Ekstra plads mellem knapperne og en større zoomknap letter betjeningen, når du bærer handsker. Og det dybe, skridsikre håndgreb giver et fast greb.

Verden venter. Tag ud og find den

Stativgevindet passer til en lang række forskelligt udstyr (som f.eks. en selfie-stang) og et stativ. Kameraet er kompatibelt med Nikons Undervands-Speedlight SB-N10, der kan benyttes ned til 30 meters dybde. Brug den til at lyse lidt op i det mørke undervandsmiljø, så du kan forbløffe dine venner med dine fantastiske undervandseventyr.