Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

OLYMPUS TOUGH TG-6 BLACK

OLYDTG6BLACK
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

12 megapixel

Billedsensoren i Olympus TG-6 giver ydeevne i høj hastighed og suveræn høj følsomhed. Den giver endnu bedre billedkvalitet end før med mindre støj og forbedrede billeddetaljer samt naturlige videoer i høj opløsning.


TruePic VIII

TG-6-kameraet har den seneste TruePic VIII-billedprocessor taget fra Olympus' professionelle OM-D E-M1 Mark II. Dets forbedrede billedbehandlingsalgoritme er endnu mere effektiv og leverer højere billedopløsning på områder med lav kontrast, særligt når du fotograferer ved lav ISO-følsomhed.


F/2,0-optik og 4x optisk zoom

Olympus TG-6 har en F2-optik (ved vidvinkel), der giver den helt rigtige mængde lys til dit foto. I kombination med 4x optiske zoom, som giver dig mulighed for både at tage nærbilleder i vidvinkel og zoome ind på fjerne objekter, leverer dette objektiv et billede, der svarer til dine intentioner.

RAW-optagelse

Med TG-6 kan du lave det ideelle billede i post-produktion. Selv når du er på farten, kan du redigere billeder i kameraet. For at skabe det ultimative foto skal du behandle dine billeder, der er skudt i RAW-format, i Olympus Workspace Softwaren for at finjustere parametre såsom eksponering, kontrast, hvidbalance og farvebalance.

 

Maks. ISO 12.800

Når lyset i omgivelserne ikke er tilstrækkeligt, kan du overveje at gøre dine billeder lysere med højere ISO-numre. Med en nyudviklet billedsensor og hurtige billedprocessor mindskes støjen i billedbehandlingen når der bruges høj ISO-følsomhed.

 

Effektfilter

Med effektfiltrene kan du give dine billeder klassiske effekter efter eget valg. Udforsk din kreativitet ved hjælp af 16 populære indstillinger, herunder de nye filtre kaldet Bleach Bypass og Instant Film. Effektfiltre giver et udvidet udvalg af fotoudtryk for endnu mere sjov med fotografering.

 

Live-komposit

Uanset om du fotograferer stjerner eller ildfluer med stationære objekter i samme billede, kombinerer Live-komposit kun de områder på flere billeder, der indeholder nyt lys, uden den overeksponering, der sker med normal bulb-fotografering. Fremgangen kan ses på LCD-skærmen imens du optager dit billede.

 

Hårdført kamera

Olympus TG-6 er den ideelle partner, der kan indfange hvert imponerende øjeblik på din rejse, uanset betingelserne. En bred vifte af tilbehør bidrager til oplevelsen og udstyrer dig til selv de mest krævende eventyr.

TG-6 er vandtæt ned til 15 m, stødsikkert ved fald fra op til 2,1 meter, støvtæt, frostsikkert ned til -10 °C, trykfast og har antidug-belægning, så det kan klare lidt af hvert.

 

Pro Capture

Når udløseren er trykket halvt ned, begynder Pro Capture at fotografere og buffer billeder med 10 billeder i sekundet. Det øjeblik knappen trykkes helt ned, starter non-stop fotografering. På denne måde kan du tage billeder, der tidligere var umulige at få i kassen. 

 

OI.Share app

Få ekstra kontrol over billederne: Med OI.Share app’en kan du ikke blot bruge din smartphone som en fleksibel fjernbetjening, men det integrerede Wi-Fi gør det også muligt at dele dine oplevelser med det samme.

 

OI.Track

Takket være det integrerede feltfølersystem som automatisk sporer dine bevægelser, ved du altid, hvor dine billeder er taget. Gem flere oplysninger om dine minder: OI.Track appen knytter data fra GPS, kompas, manometer og temperatur til dine fotos og videoer.

 

4K video

Lad dine aktiviteter komme til live ved at indfange hver eneste detalje på det rette tidspunkt. 4K video giver dig mulighed for at optage fantastiske billeder af dine yndlingsøjeblikke og lave film i fuld HD med 120 billeder pr. sekund.

 

Vandtæt

TG-6 er helt vandtæt og konstrueret til brug i en dybde på op til 15m uden yderligere udstyr.

Ved at benytte en af de 3 funktioner til undervandshvidbalance bliver dine billeder levende, uanset vanddybden. Brug ”Shallow” (dybde ned til 3 meter) til at forbedre røde nuancer, ”Mid ragnge” til vanddybder fra 3 til 15 meter eller ”Deep” til at forbedre blå nuancer under en dybde på 15 meter.

 

Undervands-HDR

Undervands-HDR balancerer perfekt både lyse og mørke sektioner ved at forhindre for store forskelle mellem sort og hvid. Resultaterne er imponerende undervandsbilleder med en bred dynamisk rækkevidde.

 

Focus Stacking og Focus Bracketing

OlympusTG-6 giver dig frihed til at fokusere på det, som situationen kræver. Med Focus Stacking og Focus Bracketing leverer kameraet to nyttige funktioner, der giver dig mulighed for enten at fokusere på alle elementer i billedet eller for at skabe et bredere fokusområde senere hen.