Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PHASE ONE XF IQ3 100MP TRICHROMATIC

PHA72120
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Phase One har introduceret IQ3 100MP Trichromatic. Det nye bagstykke er baseret på en helt ny CMOS sensor, som er designet til at registrere farver på samme måde som det menneskelige øje. Den nye sensorteknologi i IQ3 100MP Trichromatic er et resultat af et langt tæt samarbejde mellem Sony og Phase One. Resultatet er en teknik, som giver en imponerende farvegengivelse, som vil ses i samme øjeblik billederne vises på skærmen.

 

Sensoren i IQ3 100MP Trichromatic gør brug af en ny Bayer filterfarveteknologi, som er udviklet i forbindelse med Sony samarbejdet. Teknikken, som eksklusivt findes i det nye bagstykke, anvender en helt ny måde at reproducere farver på og yder sammen med 100 megapixel opløsningen et værktøj, som sætter helt nye standarder for hvad du kan forvente af et kamerasystem.

 

Renheden i billederne fra den nye sensor understreges af den hidtil laveste ISO værdi for noget digitalt mellemformatsystem. Med imponerende ISO 35 er renhed og det absolut laveste digitale støjniveau med til at give billederne den ypperste kvalitet.