Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

CANON EOS M5 MIRRORLESS KAMERAHUS

CANDEOSM5
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Transportabel effektivitet og ydeevne

EOS M5 er en effektiv partner i din jagt på det perfekte billede, idet den samler det bedste fra Canons kompakte kameraer og digitale spejlreflekskameraer. Det er den perfekte kombination af høj ydeevne og autentisk EOS-håndtering i en lille størrelse.

Stor teknologi, lille størrelse

Dette yderst transportable spejlløse kamera er fyldt med topprofessionelle Canon-teknologier, og det forener hastigheden og kvaliteten fra et digitalt spejlreflekskamera i et hus, som er næsten halvt så stort og halvt så tungt som EOS 80D.

Kvalitet direkte fra kameraet

Optag fantastiske billeder med den kraftfulde DIGIC 7-billedbehandling, som omfatter indbygget EOS-diffraktionskorrektion, forbedret støjreduktion og Auto Lighting Optimizer (Auto belysningsoptimering).

Problemfri integration

Nyd perfekt integration med dine eksisterende EOS-workflows takket være EOS Picture Styles. Vær kreativ med de fantastiske redigeringsmuligheder af 14-bit RAW-billeder med lav støj og enestående Dynamic range.

Vær spontan

Reagér instinktivt på situationen, og indfang action i høj hastighed uden problemer takket være Dual Pixel CMOS AF, som muliggør hastighed og nøjagtighed som på digitalt spejlreflekskameraniveau.

Fokus på kvalitet

Dual Pixel CMOS AF læser hver pixels "venstre og højre"-fotodioder uafhængigt for at opnå AF med fasedetektering og levere både hurtig og præcis fokusering, eksponering og samtidig sikre maksimal billedkvalitet. Du kan desuden bruge Dual Pixel CMOS AF på 80 % af bredden og højden af rammen, og det fungerer sammen med DIGIC 7 for udførelse af sikker motivsporing.

Enestående biograflignende film

Optag enestående film med et unikt biograflignende resultat. Dual Pixel CMOS AF har nøjagtig motivsporing og giver dramatiske fokusovergange via en kombination af Touch AF- og STM-fokuseringsteknologi.

Jævne optagelser hver gang

Optag jævne og stabile billeder i enhver situation, selv når du bruger objektiver uden optisk billedstabilisator, takket være kameraets indbyggede 5-aksede billedstabilisering, som yderligere forbedres, når den bruges sammen med EF-M- eller EF-S-objektiver, der er kompatible med Dynamic IS.

Redigeringen går som en leg

Bevar sarte højlysdetaljer med højlystoneprioritet. Udnyt Canons Picture Styles, som kan maksimere dine redigeringsmuligheder og nemt give dig mulighed for at matche stemningen i dine optagelser på både EOS- og Cinema EOS-enheder.