Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X-E3 SILVER KIT WITH XF 18-55MM F/2.8-4R

FUJIXE3KIT1855S
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

FUJIFILM X-E3

Mere kompakt, mere kompetent og mere brugervenlig. Sådan kan man betegne det nye FUJIFILM X-E3 kamera – det er Fuji’s hidtil mindste systemkamera med indbygget søger. Udstyret med 24 megapixel billedsensor, 4K video og forbedret autofokus øger det betragteligt ydelsen i forhold til den tidligere X-E2s. Ud over det er X-E3 udstyret med en strømvenlig Bluetooth-connection rettet imod mobile enheder, smartphones, tablets etc. og så er den selvfølgelig udstyret med en nyudviklet touch skærm med endnu flere nye funktioner.

Klassisk design udvendigt, hypermoderne indeni

FUJIFILM X-E3 arver det elegante, målsøger udseende fra X-E2s, og har samme ergonomiske greb og en konstruktion hvor bund og topplade i magnesiumlegering og knapper fræset ud i aluminium, giver brugeren en følelse af at være i et kamera absolut Premium klasse. Men selve kamerahuset er blevet mindre og kompakt og lettere, hvilket gør kameraet ideelt til både diskret gadefotografering og til at være med på rejser. Til trods for størrelsen rummer kameraet en søger i super høj opløsning (2 360 000 pixel) med stor, skarp, detaljeret billede, ideel til at vise ideelle kompositioner, tydeligt for fotografen.

Til trods for det lækre klassiske ydre look er X-E3 et hyper moderne kamera på alle punkter. Den har nu den samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor & kraftfulde processor (X-processor Pro) som i topmodellerne X-T2 og X-Pro2. En sensor der er enormt anerkendt for sin høje detaljegengivelse og minimale grad af støj. Du kan desuden nu også filme i 4K (3840x2160 pixel 29,97 p) med en bitrate op til 100 Mbps. X-E3 har selvfølgelig Fujifilms populære filmsimuleringer indbygget, f.eks. Velvia, Classic Chrome og sort / hvide Acros og disse kan selvfølgelig også bruges ved både videooptagelse eller til stillbilleder. Og til dig der er rigtig seriøs mht. det at lave video, er der både indgang til ekstern mikrofon og HDMI udgang der kan overføre videosignalet helt ukomprimeret ud af kameraet.