Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X-E4 ACCESSORY KIT SILVER

FUJIXE4ACCKITS
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

FUJIFILM X-E4

Med et klassisk design og top moderne teknologi inden i, hører det nye FUJIFILM X-E4 til det mest kompakte kamera i X-serien. Med den nyeste sensor og autofokusteknologi som X-serien byder på er X-E4 den perfekte følgesvend i alle situationer.

Fujifilm X-E4 accessory kittet indeholder Fujifilm X-E4 kamerahus i sølv, TR-XE4 thumbrest i sølv og MHG-XE4 metal hand grip.

Til alle typer af motiver og fotografer

Fujifilm X-E4 har en bagbelyst X-Trans CMOS 4 sensor (26,1MP) med bl.a. fasedetekterende AF-pixels over hele sensorfladen og den 3 gange hurtigere X-processor 4. Kameraets autofokus er ekstremt responsivt på kun 0,02 sekunder og klarer at fokusere i selv de mest umulige lysforhold helt ned til -7EV, exceptionelt.

X-E4 optager video i 4K/30p og super-slowmotion i Full-HD med helt op til 240 billeder/sek. og med en tilkoblet ekstern recorder-enhed et det en leg at optage i 4:2:2 10bit. Filmsimuleringen ETERNA der hurtigt er blevet super populær bland videografer siden sin introduktion, er også tilgængelig i X-E4. Filmsimuleringen er baseret på den analoge film ETERNA der længe har været populær inden for filmverdenen.

Med den medfølgende adapter er det muligt at tilkoble høretelefoner via kameraets USB-C stik til tjek af lyden til sin video. Zebra-mønster er også tilgængeligt for at tjekke højlyset under optagelserne og farve profilen F-log, der også kan tilkobles en live view assistent, er bare nogle af de mange features der er i det nye X-E4. 

Betjening og justeringsmuligheder

Med en vægt på bare 364 gram og et design inspireret fra den populære X100- serie er X-E4 et kamera der er let at håndtere endda med kun en hånd. Top og bundpladerne er konstrueret i massiv magnesium der er poleret op for at give kameraet et look som et klassisk analog kamera.

For at kunne bibeholde det slanke design er LCD skærmen på kameraet indfældet smukt i plan med chassiet på kameraet, og med mulighed for at vinkle skærmen hele 180° fremad og ca 90° grader nedad som assist i alle tænkelige situationer.

Producent Fuji
Kategori Mirrorless kamera
Objektiv mount X (Fuji)
Kompatible mounts X (Fuji)
Antal effektive pixels 26.1 MP
Sensor størrelse APS-C
Autofokus Ja
Fokuspunkter 425
Hvidbalance Auto: White Priority, Ambience Priority, Custom, Color temp, Fine, Shade, Fluorescent, Incandescent, Underwater
ISO Indstilling 160 - 12.800
Lukkertid 1/4.000 - 4 Sek.
Skud pr. sekund (optimalt) 20
Bredde 12.1 CM
Dybde 3.3 CM
Højde 7.3 CM
Vægt 315 G
Indbygget flash Nej
Flashsko Ja
LCD strørrelse 3 "
Touchskærm Ja
Live view Ja
Batteri NP-W126S
Lagringsmedie SDHC,SDXC
Fjernbetjening Yes - smartphone
Billedfil format JPEG,RAW
Videoopløsning 4K 30p, FHD 240p
Videoformat MPEG-4, H.264
HDMI udgang Ja, mikro
Mikrofon indgang Ja
Hovedtelefon indgang Nej
USB indgang USB 3.2