Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X-PRO 2 BODY + 23MM F/2.0 R GRAPHITE

FUJIXPRO2KITSILV
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Fuji X-Pro2 som et kit med Fuji's 23mm 2.0 objektiv i farven Graphite!

X-Pro2 har en helt nyudviklet billedsensor (X-Trans CMOS III) med en opløsning på 24,3 megapixel hvilket også er det højeste nogensinde i X-Serien. Sensoren benytter sig af FUJIFILMs unikke farvefilter med et uregelmæssigt farvefilter med et uregelmæssigt pixel set up hvilket effektivt minimerer uønskede information uden at benytte sig af et optisk antialias filter. Sammen med den nye højtydende X-Processor Pro er det muligt at tage billeder med en imponerende detaljegrad, farvegengivelse og ISO egenskaber der er klasse der er sammenligneligt med sensorer der er større og har højere opløsning.
Antallet af fasedetektionspunkter er steget med den nye sensor og dækker nu et væsentlig større område, hvilket signifikant forenkler det at fotografere bevægelige motiver samtidigt med at opfangelsen af kontrastbaseret autofokus punkter nu sker med dobbelt så høj hastighed. Flere respons tider er steget markant til trods for den øgede opløsning, og mærkes bla på opstartstid og billeder taget i serier (Burst mode).

X-Pro2 har som sin forgænger X-Pro1 en unik multihybridsøger, hvor det hurtigt & super enkelt er muligt at skifte mellem optisk og elektronisk søger, alt afhængig af hvilket motiv og situation man står med. I Elektronisk mode er opløsningen steget til hele 2 360 000-punkter og en maksimal opdateringsfrekvens på 85 billeder/s. Desuden er tiden hvor søgeren er sort mellem hvert billede halveret til nu kun 150m/s for at gøre det lettere at følge og fange bevægelige motiver. Den optiske søger er forbedret og kan nu bla vise et lille digitalt billede nede i højre hjørne så man tydeligt ser og har kontrol over fokuspunktet, plus at man samtidigt ser og har styr på komposition, eksponering og hvidbalancen. Det er nu også muligt at se hele billedudsnittet eller forstørret op (x2,5 eller x6). Når man benytter den optiske søger, kan man nu også benytte en funktion der viser brændviddesimuleringer, der hjælper til med at vise og guide fotografen med at vælge det objektiv der egner sig bedst til et givent motiv og situation.

FUJIFILMs annerkendte farvegengivelser bygger på 80års erfaring med udvikling af fotografisk film. Denne erfaring kommer til udtryk i kameraets flotte formåen til at kunne gengive varme hudtoner, klar blå himmel og grønne nuancer fra naturen. X-Pro2 er det første kamera med den nye filmsimulering Acros der giver ekstrem finkornede billeder med en blød toneangivelse og dyb i det sorte og fantastisk stoflighed der er langt flottere end gængse monokrom indstillinger. Desuden har X-Pro2 fået yderligere en ny funktion der gør det muligt at tilføre og justere billederne grad af korn på samtlige filmsimuleringer i kameraet.