Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X-T10 M 18-55 BLACK KIT

FUJIXT101855SORT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Kameraet henvender sig til fotoentusiasten der ønsker et lille og fikst kamera med massere af features og en enestående billedkvalitet.
Den lyn hurtige og højtopløste elekroniske søger kombineret med den enkle intuitive betjening, samt et helt nyudviklet autofokussytem, gør det enklere end nogensinde af fange det magiske øjeblik.
X-T10 benytter samme billedsensor og processor som den prisvindende og kritikker roste FUJIFILM X-T1.
Billedsensoren på 16,3 megapixel af X-trans typen har et unikt uregelmæssigt farvefilter der effektivt minimerer uønskede informationer uden at skulle benytte sig af et optisk lavpasfilter.
Sammen med den kraftfulde EXR Processor II og kvalitets objektiver i særklasse fra FUJINON (18 objektiver tilgængelig i juni 2015) leveres der ekstremt detaljerede billeder,
med minimal støj og en fantastisk gengivelse af farver.
FUJIFILMs høje og velrenommerede billedkvalitet bygger på 80 års erfaring med udvikling af fotografisk film.
Denne viden genskabes i kameraets formåen til bla at genskabe varme hudtoner, krystalblå himmel eller de grønne nuancer i naturen.
X-T10 skiller sig ud fra tidligere modeller i X-serien ved sit helt nyudviklet autofokussystem (bliver også tilgængelig til X-T1 med den nye firmware 4.0) der ud over adskillige nye forbedringer,
i endnu højere grad formår at fange motiver i bevægelse.
Nye funktioner:
Autofokus indstillingen enkelt punkt/single point er blevet udvidet med en helt nyudviklet zone og bred/wide tracking autofokus indstilling der begge benytter sig af hele 77 autofokuspunkter (49 punkter i indstillingen enkelt / single point ) over et større område, for nu signifikant at forbedre kameraet evne til at fange motiver i bevægelse.
Autofokushastigheden ved dårlige lysforhold er forbedret markant ved at billedsensorens facedetektion pixler nu opererer helt ned til 0,5 EV (tidligere 2,5 EV) og indstillingen enkelt/single point opdeles nu også yderligere ind i mindre felter for med større præcision at kunne analysere og måle afstanden til motivet.
Funktionen øje detektion AF der automatisk genkender og fokuserer på øjnene gør det nu meget enklere at fotografere portrætter med stor blændeåbning.
Samtidigt er autofokus ved videooptagelser også blevet optimeret hvilket resulterer i en bedre og mere naturlig gengivelse.
Ved hjælp af kameraets højopløselige elektroniske søger er det nu lettere at kontrollere eksponering, fokus og komposition i alle typer af miljøer.
Søgeren i X-T10 kombinerer en høj forstørrelsesgrad (0,62x) med en opløsning på hele 2.360 000-punkter (OLED) og en forsinkelse på kun 0,005sek.
Lysstyrken i søgerbilledet justeres automatisk efter lyset i omgivelserne og eksponeringsinformationerne roterer automatisk i displayet hvis kameraet vendes vertikalt.
Ud over en effektiv søger er X-T10 også udstyret med en højopløselig til og vipbar LDC- skærm der gør det lettere at fotografere fra skæve og svære vinkler, eller at tilføje en ny dimension til sit fotografi.