Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X-T20 KIT W. XF18-55MM SILVER

FUJXT201855S
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

FUJIFILM X-T20 - XF18-55mm. sølv

Mød den nye FUJIFILM X-T20, efterfølgeren til den roste X-T10, og kameraet til fotoentusiasten der vil have maksimal ydelse og kvalitet for pengene. Opdateret billedsensor med 24 megapixel, hurtigere og mere avanceret autofokussystem og mulighed for video i 4K kvalitet er bare nogle af de mange forbedringer som X-T20 tilbyder. Alt pakket i et kompakt, klassisk designet kamerahus med tydelige og letbetjente knapper & funktioner.

 

Billedsensor fra flagskibet

Ved at benytte samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor og særdeles kraftfulde processor (X-Processor pro) der er i flagskibet X-T2 er den nye FUJIFILMX-T20 blevet en billedmaskine af rang.

Billedsensoren er allerede citeret for sin evne til at opfange detaljer med super skarphed samt det lave støjforhold i billederne. Kameraets ISO følsomhed bevæger sig mellem ISO200 og 12 800 men kan via menuen øges helt op til ISO 51 200, hvis man har behov for at fotografere i virkelig udfordrende lysforhold. Samtidig leverer X-T20 som sin storebror billeder med FUJIFILMs berømte farvegengivelse – levende, virkelighedstro grønne farver og nuancerede men samtidig neutrale hudtone gengivelse. Et resultat af billedsensorens unikke farvefilter og vores årelange erfaring med filmfremfremstilling.

Med sin nye billedsensor og processor kan FUJIFILM X-T20 ovenikøbet tilbyde videointeresserede brugere en ny og attraktiv finesse; muligheden for at filme i 4K (3840x2160 pixel, 29,97p) med en bitrate op til 100Mbps. Videofunktionen kan nu aktiveres via funktionshjulet, noget der gør det enklere og hurtigere at aktivere end førhen. Oveni det er der 2,5mm indgang til ekstern mikrofon og HDMI-stik til at overføre u komprimeret videosignal direkte for at opnå bedst mulige kvalitet.