Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

FUJI X-T30 KIT W. XC15-45MM OIS PZ BLACK

FUJXT301545B
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

FUJIFILM X-T30 er et kamera til dig der vil have maksimal ydelse i et lille, kompakt og let betjent kamera.

X-T30 har den samme baggrundsbelyste X-Trans CMOS 4 sensor som X-T3 har og har også samme super hurtige X-processor 4. Denne kombination af sensor og hurtig processor giver endnu bedre billedkvalitet, hurtigere og mere præcis autofokus, forbedret tracking af motiver ved billeder taget i serier samt under videooptagelser i 4 K/ 30fps og Full-HD højhastighedsvideo helt op til 120 billeder i sek.

FUJIFILM X-T30 vejer kun 383g og er blevet mere brugervenlig, da det har fået det værdsatte joystik, fra topmodellerne i X-serien, til præcist og hurtigt at styre dit fokuspunkt hen i rette position. X-T30 har også fået en ny, og tyndere, touch-skærm med forbedret sensitivitet for bedre og hurtigere betjening, samt et bedre greb.

X-T30 leverer stilbilleder med høj opløsning, suveræn farvegengivelse og lavt støjniveau. Kameraets nyudviklede billedsensor X-Trans CMOS 4 har en opløsning på 26 megapixel med en baggrundsbelyst struktur der giver højere billedkvalitet og forbedret performance under dårlige lysforhold. Billedsensoren benytter samme unikke farvefilter som Fujifilm X-T3 og kontrollerer moire og fejlagtige farvestik uden brug af moirefilter

X-Trans CMOS 4 har 4 gange flere fasedetekterende pixels (2,16M) dækker nu hele billedsensoren. Kombineret med en forbedret algoritme og højere processorhastighed til at bearbejde informationerne gør det autofokushastigheden endnu hurtigere og mere effektiv ved tracking af motiver i bevægelse, samt ved fotografering under dårlige lysforhold (ned til -3 EV). Desuden er funktionen Ansigt & Øje tracking forbedret markant på en hel række områder, specielt ved brugen af kontinuerligt autofokus ved video optagelser og portrætfotografering, hvor dit motiv er i konstant bevægelse. Med den nye funktion ”face select/ansigtsvælger” er det nu muligt at låse fokus på et specifikt ansigt i en flok bestående af flere personer. Kameraet genkender alle ansigter og du kan efterfølgende flytte fokus fra ansigt til ansigt med joystikket eller via touch-skærmen

Med kameraets nye kraftige X-Processor 4 bliver det muligt at justere Fujifilms monokrome filmsimuleringsmuligheder i en varmere eller koldere tone, direkte på filmsimuleringen, derudover får du nu også ”Color Chrome” funktion til at gengive farver mere intensivt, mættede og med et dybere og mere nuanceret udtryk.

Fujifilm X-T30’s videospecifikationer byder på f.eks. 4K/30fps der vha. oversamplingsteknik indspilles i en højere opløsning fra starten af for at give suveræn videokvalitet (hele 6K – 6240x3510). Kameraet kan indspille i DCI eller UHD 4K/30fps med 4:2:0 8bit internt på SD-kort og med 4:2:2 10bit til en ekstern recorder via HDMI.
Filmsimuleringen ETERNA er også tilgængelig i X-T30. Filmsimuleringen er baseret på den analoge film ETERNA der længe har været populær og brugt inden for filmverden. ETERNA er en Cinematisk stil med stort dynamisk omfang og gengivelse af toner i skyggerne, samt lavere kontrast og farvemætning, noget der er værdsat inden for filmproduktion.
Lydoptagelser under videooptagelserne er nu forbedret (24bit 48KHz) på X-T30 og man kan ud over at tilkoble mikrofon nu også tilkoble høretelefoner direkte i kameraet via kameraets USB-C-stik (adapter er påkrævet) så du kan kontrollere lyden før og under dine optagelser. Zebra mønster til at tjekke sine højdage og justeringen af farveprofil via F-Log er nu også muligt i det FUJIFILM X-T30.