Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

LEICA M CAMERA BODY BLACK 240

LEI10770
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris
Leica M har en helt nydesignet, højopløselig 24 megapixels CMOS sensor i fuldt 35mm format. Kombinationen af kameraets billedprocessor og denne Leica Max 24 MP sensor garanterer fremragende billedkvalitet. Sensorens intelligente design og flade pixel struktur gør det muligt for hver enkelt pixel at samle en særdeles stor lysmængde. Dette resulterer i billeder der kan karakteriseres ved overlegen skarphed og maksimal opløsning.

Leica M er det første M kamera, som har Live View og Live View fokusering. Det betyder, at optagelser nu for første gang kan komponeres ved hjælp af det billede som objektivet aktuelt producerer - med fuld kontrol over dybdeskarphed, belysning, præcis komposition og fokusering. Det store, højtopløselige 3" display tillader eksakt bedømmelse af motivet set gennem objektivet og dette åbner helt nye muligheder for f. eks makro- og teleoptagelser eller brug af displayet som en stor søger, hvilket tidligere lå udenfor målsøgerfotografiets muligheder.
Live View kan bruges både med Leica M og R objektiver og giver derfor ejere af R objektiver mulighed for også at bruge den elektroniske søger. Kombinationen af Leica M, R-adapteren og et R objektiv, samt den elektroniske søger gør at der fotograferes som med et spejlreflekskamera.