Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

LEICA M-E CAMERA BODY ANTHRACITE (240)

LEI10981
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Med Leica M-E fortsætter den unikke tradition for målsøgerfotografering. Et minimalistisk design med kun de vigtigste kamerafunktioner sikrer en strømlinet og intuitiv betjening. Kompakt, stilfuldt og diskret, giver den nye Leica M-E dig mulighed for at gå i et med dine omgivelser, for at skabe en umiddelbar forbindelse med dit motiv og fange hver scene med absolut autenticitet og strålende billedkvalitet.

Hver Leica M-E (Typ 240) er håndlavet i Tyskland og har et elegant tidsløst design. Det kompakte kamerahuset er støv og vandtæt, mens læderbeklædningen giver både et sofistikeret udseende og et sikrere greb på kameraet. Top- og bundplade har en finish i antracitgrå maling, der er udviklet specielt til M-E.


24 megapixel CMOS-sensor - Billedkvalitet uden kompromis

Den nye Leica M-E er blandt de mest kompakte full-frame kamerasystemer i verden. Dens 24 megapixel CMOS-sensor giver en høj lysfølsomhed på op til ISO 6.400 - hvilket giver fremragende billedresultater, selv i svagt lys. Dens 2 GB bufferhukommelse sikrer, at Leica M-E altid er klar til at skyde, selv når du optager en hurtig række billeder - så du kan være sikker på, at du aldrig vil gå glip af det afgørende øjeblik.


Integreret videofunktion - Leica Look i Full HD

Takket være sin høje opløsning og lysfølsomhed, leverer Leica M-E fotografier, med det helt rigtige, klassiske "Leica look", præget af en unik bokeh. Dette look kan du nu også få glæde af når optager video med den nye M-E. Med Leica M-E kan du optage video i 1080p fuld HD-format, ved hjælp af en dedikeret optageknap.