Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

LEICA SL CAMERA BODY

LEI10850
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

 

LEICA SL - Det nye professionelle kamerasystem

 


Se igennem søgeren opdag fremtidens fotografering.
Med en 4.4 Megapixels søger, der har 60 bps opdatering og en 0.8x forstørrelse har du den hurtigste søger og en pålidelig kontrol ved enhver billedkomposition

 

Kamerahuset er fræset ud af massive aluminiumsblokke.

 

Det støv og regntætte Leica kamera har en 24 Megapixels full-frame CMOS sensor, der i samarbejde med Maestro II processoren giver mulighed for fotografering (DNG og JPEG) i helt op til 11 bps ved fuld opløsning og under enhver situation, da følsomheden spænder fra 50 - 50.000 ISO.

 

Hurtigheden sætter helt nye normer.
Den hurtigste autofokus i full-frame klassen, den indbyggede optiske billedstabilisering og fuld HD-film med 120 bps eller 4K film i UHD med 30 bps kræver alt sammen super hurtig lagring af filerne, hvilket klares med de to SD-kort slotte i UHS 1&2.

 

 

Bedste optiske formåen i kompatibelt bajonetsystem.

Leica SL objektiver har den bedste optiske performance og spænder direkte fra uendelig til macro- fotografering. Et yderst tyndt hus og nye adapterer gør LEICA SL fuldt kompatibelt med så godt som alle tidligere og nuværende Leica M, R, S og T objektiver.

 

Fyldt med den sidste nye teknik og standard forbindelser.

 

LEICA SL har indbygget GPS, WLAN, USB 3.0, HDMI til overførsel af 4K i 10 Bit, multiforbindelse til audio og fjernbetjening, samt kan med LEICA SL App styres fra både IOS og Android enheder.

 

 

De kendte og trofaste specifikationer.

Made in Germany, lukkertider fra 30 min - 1/8.000 sek., flash-synkronisering på 1/250 sek., Ultrasonic sensor rens, samt hybrid touch screen, klassisk Leica M menu og enkel Leica S brugerflade, er bare nogle få af de glædelige overraskelser der venter dig, når du får en LEICA SL i hånden første gang.