Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

LEICA T BODY BLACK

LEI18180
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

LEICA T - Aluminium til kroppen, billeder til hjertet

Unibody

Bygget efter traditionel ingeniørkunst. Leica T er verdens første kamera med et kamerahus helt i aluminium. Fremstillet af en enkelt metalblok der er poleret i hånden i 45 minutter. Resultatet er det fornyende og banebrydende unibody - enestående i udseende og følelse.

Mere end den perfekte stil - Mere glæde med Leica T

Absolut perfektion opnås kun, når intet yderligere kan udelades. Leica og deres samarbejdspartner, Audi Design, har systematisk fulgt den politik under udviklingen af Leica T, at form følger funktion. Hvad mere er, det efterleves også. For at opnå dette, har Leica fjernet alt overflødigt og reduceret det tilbageværende til det væsentlige.

 

Det har aldrig været så nemt at tage et Leica billede

En stor touch screen og fire enkle betjeningsknapper, samt et logisk designet og ergonomisk håndterings koncept, er alt hvad der er brug for i Leica T.

 

 Enkel og strålende - 3.7 "LCD touch screen

Oplev hvor enkel håndtering kan være; tryk på skærmen for at fokusere dit motiv eller kontroller og gennemse dine billeder ved at styge fingeren ned ad skærmen. Desuden har Leica T en intelligent menu, der kan tilpasses til personlige præferencer, så alt hvad du behøver er klar på et øjeblik og under fuld kontrol.

 

 En enkel håndtering bringer glæden ved fotografering tilbage.

Leica T er 'Made in Germany', har et tidløst design og helt nye kompakte autofokus objektiver. Med fire betjenings-knapper og stor touch screen, giver Leica T dig en enkel betjening og ubegrænsede muligheder for kreativ fotografering. Du kan helt koncentrere dig om motivet, da både automatisk- og manuel fotografering er helt under kontrol.

 

 Fremragende billedkvalitet - et af mange højdepunkter

En stor APS-C sensor med 16,5 Megapixels sikrer farveægthed, de fineste detaljer og billeder med exceptionel brillans og klarhed, selv under ugunstige lysforhold og på storformat skærme. Der kan optages knivskarpe videoer i fuld HD-opløsning ved blot at trykke på én knap. Der er hurtig, præcis og næsten lydløs autofokus og en nyudviklet billedprocessor, som øjeblikkeligt viser resultaterne på den store touch screen.

 

 Masser af hukommelse

Glemt at medbringe et SD hukommelseskort? Intet problem - brug bare den indbyggede 16 GB hukommelse i Leica T. Kameraet er selvfølgeligt også udstyret med en port til SD, SDHC og SDXC-hukommelses-kort.

Med Leica T følger der en komplet pakke med akku, oplader, USB kabel, rem og dansk brugsanvisning, samt download af Adobe Photoshop Lightroom*

*kræver online registrering hos leica-camera.com