Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON Z5 MIRRORLESS KIT 24-50MM + FTZ ADAPTER

NIKDZ5KITFTZ
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Nikon Z 5 + 24-50mm + FTZ-kit

Dette indeholder Nikon Z 5-kamera, NIKKOR Z 24-50mm f/4-6,3-zoomobjektiv og FTZ-adapteren. Zoomobjektivet er det mindste fullframe standard-zoomobjektiv på markedet. Adapteren gør det muligt at bruge NIKKOR-objektiver med F-mount på Nikon Z 5-kameraet helt uden tab af billedkvalitet.

 

Nikon Z 5 er er robust, let og brugervenligt og en oplagt mulighed for dig, der ønsker at rykke op til spejlløs fotografering i fuldformat.

Uanset om du optager stillbilleder eller 4K-video, vil du opleve, at dine billeder når fascinerende niveauer af detaljer, dybde og farve. Du kan opnå rene billeder med et fantastisk dynamisk område selv ved høje ISO-værdier takket være en 24,3 MP fullframe CMOS-sensor, der drager fuld fordel af den ultrabrede Z-mount.

Nikons 273-punkts hybrid-AF-system leverer skarp fokus i hele billedfeltet, og kameraet er udstyret med den samme elektroniske søger som de populære Z 6 og Z 7, hvilket er garant for et ultra-skarpt søgerbillede. To kortpladser giver fleksibel lagring, og håndteringen er ubesværet takket være de ergonomiske funktioner og det dybe håndgreb på Nikon Z. Kameraet kan også strømforsynes via USB – perfekt, hvis du vil optage en lang time-lapse-sekvens.

Nikon Z 5 er kompatibel med alle Nikons lysstærke og kompakte fullframe NIKKOR Z-objektiver – lige fra vidvinkelobjektiver med fast brændvidde til telezoomobjektiver. Og det superkompakte NIKKOR Z 24-50mm f/4-6,3 medfølger i dette kamera- og objektivkit. Det lille, skarpe og alsidige nye standardzoomobjektiv dækker nogle af de mest anvendte brændvidder og leverer en fremragende ydelse til stillbilleder og video.

 

Nikon Z5 vigtigste egenskaber:

 • Fantastisk Nikon Z-billedkvalitet: Ultrabred Nikon Z-fatning, kraftig EXPEED 6-processor samt en 24,3 MP fullframe CMOS-sensor med et ISO-område på 100-51.200.
 • Lille kit, stort udtryk: Det superkompakte NIKKOR Z 24-50mm f/4-6,3 medfølger i dette kit bestående af Z 5-kamera, objektiv samt FTZ adapter.
 • 273-punkts hybrid AF: Giver en blød, hurtig og præcis fokusering i hele billedfeltet. Øjenregistrerings-AF låser fast på øjnene, så man kan tage perfekte portrætter af mennesker. Dyreregistrerings-AF gør det samme ved katte og hunde.
 • 5-vejs vibrationsreduktion: Stillbilleder forbliver skarpe, og videoer bliver stabile.
 • Ultra skarp elektronisk søger med 3.690.000 punkter: Højopløsnings-EVF får det hele med på billedet. De vigtigste indstillinger som eksponering, ISO og hvidbalance vises i realtid.
 • Nikon Z-ergonomi: Det dybe håndgreb føles sikkert, og de vigtigste betjeningsgreb er perfekt placeret.
 • Kraftfuldt og alligevel let: Kamerahuset i magnesiumlegering er forseglet, så der ikke trænger støv og fugt ind.
 • To kortpladser, strømforsyning via USB: Accepterer hurtige UHS-II SD-kort. Kameraet kan oplades (slukket kamera) eller strømforsynes via USB.
 • Vipbar touchskærm: Tryk for at fokusere og tage billeder, og dobbelttryk for at se en 100 % visning af billedet.
 • Lækre 4K-videoer: NIKKOR Z-objektiver i fuldformat giver en smuk dybdeskarphed. Optag spektakulære time-lapse-videoer i kameraet, og tag samtidig fotos under optagelsen.
 • Indbygget Wi-Fi® og Bluetooth®. Med Nikons SnapBridge-app er det let at overføre fotos og videoer, og man kan bruge sin smartphone som ekstern skærm og fjernbetjening.