Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON Z6 ESSENTIAL MOVIE KIT

NIKDZ6MOVIEKIT
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Kit indeholder:

Nikon Z6 Body

Ekstra Nikon EN-EL15B batteri

Nikon FTZ mount adapter

Atomas Ninja V

Atomos Ninja Power kit

SmallRig 2262 Half cage

SmallRig 2353 Magic arm

SmallRig 1984 Handle

NIKON Z6 & Z7 PRORES RAW UPGRADE 

 

Mere frihed til at skabe

Uanset om du er professionel eller nybegynder: Nikon Z 6 Essential Movie Kit giver dig de vigtige værktøjer, du skal bruge til at løfte dine videoer til et nyt niveau. Med en så stærk og fleksibel base kan du nu optage lige præcis, hvor du vil.

Nikon Z 6 optager video i ultrahøj kvalitet ved enhver billedhastighed. Det leverer udsøgte 4K-optagelser, der er oversamplet fra 6K med fuld pixeludlæsning. 5-vejs optisk vibrationsreduktion, der er indbygget i kameraet, giver sammen med elektronisk VR utroligt stabile optagelser. Og Atomos Open Protocol understøttes, så du nemt kan benytte den medfølgende Atomos Ninja V.

 

Atomos Ninja V

Få det fulde udbytte af de fleksible muligheder for monitorering og optagelse i redigeringsklare ProRes- og DNxHR-formater. Optag i 4K 10-bit med N-log. Eller optag simultant ukomprimeret 8-bit 4K/UHD-videofiler til hukommelseskortet og Atomos. Der medfølger en strømforsyningsadapter samt en holder til din harddisk.

 

NIKKOR-objektiver

Med FTZ-fatningsadapteren monteret på dit Z 6-kamera har du friheden til at bruge NIKKOR-objektiver med F-fatning. Helt uden tab af billedkvalitet. Hertil kommer, at objektiver uden VR vil give endnu skarpere billeder takket være kameraets indbyggede VR.

 

Filmobjektiver

Z 6-kameraets brede Z-fatning og den korte afstand mellem fatning og sensor betyder, at du kan bruge en lang række filmobjektiver. Fra dit foretrukne prime-objektiv til det zoomobjektiv, der anbefales i klassen. Alt, hvad du behøver, er den rigtige fatningsadapter.

 

Cage

Dette cage med et topmonteret håndgreb har monteringshuller i to størrelser og huller til ARRI-kompatible udvidelsesblokke. Håndgrebet sikrer, at du får mere stabile optagelser – også når du bevæger kameraet og følger et motiv.

 

Frigør og skift hurtigt

Skift hurtigt mellem optagelsesscenarier. SmallRig-kameraburet har en indbygget Manfrotto-kompatibel hurtig frigørelsesmekanisme, så du kan skifte til og fra trebens- eller etbensstativer på få sekunder.

 

OPTAG UDEN PAUSE

Vær kreativ uden afbrydelser. De to 5200 mAh-batterier og en hurtigoplader holder din Atomos i gang – selv til de længste optagelser. Et ekstra EN-EL15b-batteri sikrer, at din Z 6 altid er klar til næste optagelse.

 

HOLD FORBINDELSEN

Optag helt uden bekymringer takket være det snoede HDMI-kabel, der altid ligger pænt og ordentligt og minimerer belastningen på forbindelserne. Understøtter højhastigheds-HDMI 2.0 til 4K p60 ProRes- og RAW-optagelser med høj billedhastighed.