Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON Z6 MKII MIRRORLESS BODY + FTZ ADAPTER

NIKDZ6IIFTZ
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Nikon Z 6II + FTZ-kit

Dette kit indeholder Nikon Z 6II-kamera og den robuste, men lette FTZ-fatningsadapter. Adapteren gør det muligt at bruge dine NIKKOR-objektiver med F-mount på Nikon Z 7II-kameraet – helt uden tab af billedkvalitet. Desuden kan objektiver med F-mount og uden vibrationsreduktion (VR) tage endnu skarpere billeder takket være kameraets indbyggede VR.

 

Nikon Z 6II bygger på succesen fra Z 6. Det er robust og brugervenligt, kan producere videoer i professionel biografkvalitet og har en kraftfuld ydeevne ved optagelse af stillbillede motiver. Kameraets beskyttelse mod støv og vand muliggør langvarige optagelser under barske forhold.

Z 6II kan levere et video output på 4K UHD og fuld HD i både FX- og DX-baserede videoformater. Kameraets HLG-optageformat bevarer desuden flere detaljer og har større dynamisk område og kontrast,  hvilket minimerer behovet for efterbehandling[1]. Forbedret øjenregistrerings-AF og dyreregistrerings-AF resulterer i forbedret fokus på motiver under videooptagelse.

Disse AF-funktioner understøtter også uovertruffen stillbillede fotografering og arbejder sammen med kameraets forbedrede hastighed og kraft. Z 6II understøtter en kontinuerlig optagehastighed på 14 bps og et øget maksimalt antal optagelser ved kontinuerlig optagelse: 200 JPEG-filer eller 124 12-bit ukomprimerede RAW-billeder i én billedserie. 

Z 6II er velegnet til dig, der gerne vil have et kompakt system, som både kan optage stillbilleder og videoer i biografkvalitet. Det er kameraet til professionel videoproduktion eller for eksempel bryllupsfotografering, hvor manøvredygtighed, fleksibilitet og kompromisløs outputkvalitet er vigtigt. 

 

Nikon Z6II vigtigste egenskaber:

Optag under alle lysforhold: Den brede Z-fatning og den store 24,5 MP fuldformatsensor giver mulighed for rene, detaljerede billeder i det ultrabrede ISO-område. AF i svag belysning fungerer nu ned til -6 EV med et objektiv med en maksimumblænde på f/2 (eller større).

Så meget hurtigere: Optag stillbilleder i fuld opløsning ved en hastighed på op til 14 bps med fuld AF/AE. Tag op til 200 JPEG-filer eller 124 12-bit ukomprimerede RAW-billeder i én billedserie.

To EXPEED-processorer: To processorer fordobler den kraft, fotografen har til rådighed til alt fra AF til bufferkapacitet. Ydeevnen er glat som silke, hvad enten man optager video eller tager stillbilleder. 

To kortpladser: Tilpasning til enhver arbejdsgang. Man kan bruge UHS-II SD-kort i den ene plads og XQD-kort eller de nyeste ultrahurtige CFexpress-kort i den anden.

Et multimediekraftværk: Få skarpere, renere videooptagelser med et bredere dynamisk område. Øjenregistrerings-AF og dyreregistrerings-AF kan bruges under optagelse – og man kan udlæse optagelser, helt som man har brug for.

Robust bygget: Med en superstærk, letvægts magnesiumlegeringsramme er dette kamera nemt at bære og robust nok til at klare ethvert sted. Det er fuldt forseglet mod støv, snavs og fugt.

NIKKOR Z: Nyd den filmiske dybdeskarphed, man kan opnå med det brede udvalg af hurtigt fokuserende, kompakte NIKKOR Z-objektiver.

Z-systemets alsidighed: Man kan bruge eksterne Speedlight-flash, selv ved optagelse med høje billedhastigheder på op til 14 bps. FTZ-fatningsadapter giver kompatibilitet med over 300 NIKKOR-objektiver med F-fatning.

SnapBridge: Med Nikons SnapBridge-app, der hele tiden bliver videreudviklet, kan man nu selv opdatere sit kameras firmware via sin smartenhed.