Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

NIKON Z6 MKII MIRRORLESS KIT 24-120MM F/4 S

NIKDZ6II24120
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S kit

Uanset om du er fotograf, der optager video, videofotograf, der optager stillbilleder, eller blandede medier er dit arbejdsfelt. Uanset om du arbejder sammen med andre eller arbejder alene.
Uanset om det er high-speed action eller fængslende stilhed.
Om det er 4K-optagelse i biografkvalitet eller on-the-spot interviews. Hvordan du end bruger lyset, er dette kamera med hele tiden.

Letvægtskonstruktion, avanceret optik og et bredt zoomområde gør denne kombination med NIKKOR Z 24-120mm f/4 S til et suverænt kit til rejsebrug.
Fra improviserede ture til langtidsplanlagte fotoekspeditioner – du kan nemt udvide dine muligheder for stillbilleder og videoer.
Med sin brede rækkevidde leverer dette lette S-line-zoomobjektiv alsidighed og bekvemmelighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Hvert billede optages med forbløffende detaljer, og den konstante max-blænde på f/4 giver kreativ fleksibilitet, uanset om du optager med vidvinkel-, standard- eller telefotobrændvidde.

Nikon Z 6II bygger på succesen fra Z 6. Det er robust og brugervenligt, kan producere videoer i professionel biografkvalitet og har en kraftfuld ydeevne ved optagelse af stillbillede motiver. Kameraets beskyttelse mod støv og vand muliggør langvarige optagelser under barske forhold. 

Z 6II kan levere et video output på 4K UHD og fuld HD i både FX- og DX-baserede videoformater.
Kameraets HLG-optageformat bevarer desuden flere detaljer og har større dynamisk område og kontrast, hvilket minimerer behovet for efterbehandling. Forbedret øjenregistrerings-AF og dyreregistrerings-AF resulterer i forbedret fokus på motiver under videooptagelse.
Disse AF-funktioner understøtter også uovertruffen stillbillede fotografering og arbejder sammen med kameraets forbedrede hastighed og kraft.

Z 6II understøtter en kontinuerlig optagehastighed på 14 bps og et øget maksimalt antal optagelser ved kontinuerlig optagelse: 200 JPEG-filer eller 124 12-bit ukomprimerede RAW-billeder i én billedserie.
Z 6II er velegnet til dig, der gerne vil have et kompakt system, som både kan optage stillbilleder og videoer i biografkvalitet. Det er kameraet til professionel videoproduktion eller for eksempel bryllupsfotografering, hvor manøvredygtighed, fleksibilitet og kompromisløs outputkvalitet er vigtigt. 

Nikon Z6II vigtigste egenskaber:

Optag under alle lysforhold: Den brede Z-fatning og den store 24,5 MP fuldformatsensor giver mulighed for rene, detaljerede billeder i det ultrabrede ISO-område. AF i svag belysning fungerer nu ned til -6 EV med et objektiv med en maksimumblænde på f/2 (eller større).

Så meget hurtigere: Optag stillbilleder i fuld opløsning ved en hastighed på op til 14 bps med fuld AF/AE. Tag op til 200 JPEG-filer eller 124 12-bit ukomprimerede RAW-billeder i én billedserie.

To EXPEED-processorer: To processorer fordobler den kraft, fotografen har til rådighed til alt fra AF til bufferkapacitet. Ydeevnen er glat som silke, hvad enten man optager video eller tager stillbilleder. 

To kortpladser: Tilpasning til enhver arbejdsgang. Man kan bruge UHS-II SD-kort i den ene plads og XQD-kort eller de nyeste ultrahurtige CFexpress-kort i den anden.

Et multimediekraftværk: Få skarpere, renere videooptagelser med et bredere dynamisk område. Øjenregistrerings-AF og dyreregistrerings-AF kan bruges under optagelse – og man kan udlæse optagelser, helt som man har brug for.

Robust bygget: Med en superstærk, letvægts magnesiumlegeringsramme er dette kamera nemt at bære og robust nok til at klare ethvert sted. Det er fuldt forseglet mod støv, snavs og fugt.

NIKKOR Z: Nyd den filmiske dybdeskarphed, man kan opnå med det brede udvalg af hurtigt fokuserende, kompakte NIKKOR Z-objektiver.

Z-systemets alsidighed: Man kan bruge eksterne Speedlight-flash, selv ved optagelse med høje billedhastigheder på op til 14 bps. FTZ-fatningsadapter giver kompatibilitet med over 300 NIKKOR-objektiver med F-fatning.

SnapBridge: Med Nikons SnapBridge-app, der hele tiden bliver videreudviklet, kan man nu selv opdatere sit kameras firmware via sin smartenhed.

Producent Nikon
Kategori Mirrorless kamera
Objektiv mount Z (Nikon)
Kompatible mounts Z (Nikon)
Megapixel Opløsning 25.28 MP
Antal effektive pixels 24.5 MP
Sensor størrelse Fullframe
Billedstabilisering Ja - 3 akset
Autofokus Ja
Fokuspunkter 273
Hvidbalance Auto, naturligt lys auto, direkte sollys, overskyet, skygge, glødelampe, lysstofrør, flash, farvetemp, manuel
ISO Indstilling 100 - 51.200, L:50 - H:204.800
Lukkertid 1/8.000 - 30 Sek.
Skud pr. sekund (optimalt) 14
Bredde 13.4 CM
Dybde 6.95 CM
Højde 10.05 CM
Vægt 615 G
Indbygget flash Nej
Flashsko Ja
LCD strørrelse 3.2 "
Touchskærm Ja
Live view Ja
Batteri EN-EL15c
Lagringsmedie CFexpress Type B,SD,SDHC,SDXC,XQD
Fjernbetjening Ja
Billedfil format JPEG,RAW
Videoopløsning 4K 60p, FHD 120p
Videoformat MOV, MP4 H.264/MPEG-4
HDMI udgang Ja, mini
Mikrofon indgang Ja
Hovedtelefon indgang Ja
USB indgang USB-C (3.1)