Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

OLYMPUS E-M1 M 12-50 MM F/3,5-6,3 EZ SILVER/BLACK

OLYEM11250SILVER
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Hele pakken. I en perfekt størrelse.

Den nye E-M1 giver dig mere frihed til at skyde alle de fotos, du ønsker, med al den billedkvalitet, du Den nye E-M1 er det mest avancerede kompakte systemkamera der nogensinde er produceret. Det er baseret på Micro Four Thirds-standarden og kommer pakket med avancerede teknologier som den forbedrede Live MOS-sensor og TruePic VII-billedprocessor, verdenspremieren på DUAL FAST AF og udvidet WiFi-styring fra din smartphone – alt med enestående billedkvalitet og ydeevne, som hæver OM-serie D til et helt nyt niveau. Denne overlegenhed modsvares af kamerahus, der har de perfekte dimensioner og er let at tage med rundt. Alt taget i betragtning udkonkurrerer det digitale spejlreflekskameraer i kraft af såvel sin størrelse som sine billedkvaliteter.

 

Det kompakt systemkamera med verdens mest avancerede udvalg af optikker.

Med 65 optikker til rådighed for den nye E-M1, har du adgang til alle de optikker, du nogensinde kunne få brug for. Denne forbløffende alsidighed skyldes denne næste generations
OM-D udvidede kompatibilitet, der omfatter alle Micro Four Thirds optikker og nu også samtlige Four Thirds-objektiver*. Men det er ikke kun det store antal af objektiver, der er imponerende. E-M1 bringer også det bedste frem i enhver optik ved at anvende DUAL FAST AF plus Phase Detection AF for at supplere Contrast AF, så der opnås ekstremt hurtig og utrolig visuelt spændende fotografering . * Der skal bruges en MMF-3-adapter for at bruge Four Third-optikker.

 

Den nye E-M1 er sprængfyldt med avancerede teknologier, du kan stole på.

Vi har optimeret vores førsteklasses OM-D-teknologier for at sikre, at den nye E-M1 er usædvanlig pålidelig - så du altid kan stole på dens ydelse og billedkvalitet. Kvaliteten af billederne er sat et hak op – så du får de levende resultater, du forventer. WiFi-mulighederne er blevet udvidet for at give dig større kreativ kontrol end nogensinde fra din smartphone. Vi har finpudset præcisionen af ​​et af markedets hurtigste autofokus-systemer og gjort til verdens mest avancerede 5-aksede billedstabilisering mere intelligent – for at sikre, at alle de fotos og film, du optager, bliver så skarpe som muligt. Og den elektroniske søger giver dig nu større billedfelt og flere kreative muligheder.