Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

OLYMPUS E-M1 MARK II M 12-40 MM *DEMO* (2)

DEM21008
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Ændrer reglerne. Igen.

Den næste generation af ingeniørkunst fra OLYMPUS har skabt fremtidens Micro Four Thirds-kamera – i dag: det nye OM-D E-M1 Mark II. Et avanceret system af innovativ teknologi og funktioner, der er designet til at ændre indflydelsen ved fotografering for evigt.

DERFOR ER ZUIKO BEDRE

Det drejer sig om hastighed – og med E-M1 Mark II har fotografer det ultimative inden for hurtig reaktion og ydeevne lige ved hånden. Op til 60 billeder i sekundet. Som aldrig før.

Præcision og funktion

E-M1 Mark II, der er udstyret med all cross-type On-chip-faseregistrering med 121 fokuspunkter, har et revolutionerende AF-system, der ikke kun sætter nye standarder for hastighed og ydeevne, men også for præcision.

All-cross type med 121 punkter

Jo flere, jo bedre – særligt når det gælder sporingsoplysninger, der er pålidelige. Det er derfor E-M1 Mark II’s Af mmed On-Chip-faseregistrering bruger imponerende 121 punkter i et all-cross type-layout.

Cross-typesensor (registrerer lodrette/vandrette linjer)

Subject Tracking Cluster Display

Takket være en gruppe sporingsfelter, der vises direkte på skærmen, gør det nye Subject Tracking Cluster Display det nemmere end nogensinde før at fokusere på bevægende motiver i AF -sporing.

 

Mobilitet og pålidelighed


E-M1 Mark II-kamerahuset, der altid er klar til en fotoopgave i verden, vejer kun 500 g. I kombination med den robuste konstruktion kan dette kamera komme steder, hvor DSLR-kameraer ikke kan.

Fremragende billedkvalitet

Anerkendte OLYMPUS-spejlfrie kamerateknologier og nye E-M1 Mark II-innovationer som 20M Live MOS-sensoren forenes, så dine næste skridt inden for fotografering fører til funklende professionelle resultater.