Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

OLYMPUS E-M10 MARK II BODY SILVER

OLYEM10IISILVER
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

Olympus har nu lanceret den femte model i OM-D-kameraserien. Det nye E-M10 Mark II er designet i klassisk stil med et kompakt metalhus, der indeholder noget af den mest avancerede teknologi fra dets storebrødre E-M1 og E-M5 Mark II. Takket være den indbyggede 5-akset billedstabilisering giver kameraet rystefrie stillbilleder og optagelse på farten. Selv i dårlig belysning. Kameraet indeholder blandt andet en stor OLED elektronisk højhastighedssøger, en vipbar 3" berøringsskærm og 4K-timelapse. Derudover har kameraet også funktioner til billeddeling og fjernstyring via Wi-Fi ved hjælp af appen Olympus OI.Share på en smartphone. Det kompakte og lette OM-D E-M10 Mark 2 er kompatibelt med mere end 40 Micro four thirds objektiver og et stort udvalg af tilbehør til systemkameraer.

E-M10 Mark II giver den kendte OM-D billedkraft i et kompakt og let hus, der gør at kameraet er nemt at bære og at tage med på farten. Det 5-aksede billedstabiliseringssystem fjerner sløring forårsaget af af kamerarystelser i næsten alle optagesituationer - fra skiftebevægelser med makroer til vinkelrystelse med teleobjektiver. Den 5-akset IS kompenserer for op til fire trin af lukkerhastighed.

E-M10 Mark II har en stor 2.360.000-prikkers OLED EVF med høj hastighed og fuld synsvinkel, hvilket gør indramning af billeder og vurdering af lys i svære betingelser nemmere. EVF viser hele udvalget af manuelle indstillinger og valgfrie effekter i realtid. Kameraet er desuden udstyrret med en 3" LCD-berøringsskærm med tastaturstyring til hurtig og nem fokusjustering.