Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

OLYMPUS E-M5 MARK II M 14-150 EZ BLACK

OLYEM5II14150SOR
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

E-M5 Mark II: Fremragende skarphed

Klar, stabil, tydelig – med verdens kraftigste billedstabilisering*. Perfekt til at tage tydelige billeder og optager tydelige videoer i lav belysning uden et stativ. Fremad, tilbage, opad, nedad, til siden, vippet, skrå ... på alle måder med indbygget 5-akset VCM IS, der kompenserer for alle mulige sløringer. Det giver endda et tydeligt billede i søgeren for stabil indramning.

*I henhold til CIPA-standard pr. februar 2015.

 

E-M5 Mark II: styrke i hånden

Med E-M5 Mark II har du et helt sikret bærbart system. Det vejer ikke mere end 417 g og har konstruktionskvalitet uden sammenligning. Det er støv-, stænk- og frostsikkert, så Moder Jord ikke kommer forhindrer, at du tager et kreativt billede eller optager en kreativ film. Kombineret med den kompakte størrelse falder du naturligt i med omgivelserne uden at skille dig ud.

 

E-M5 Mark II: nem filmoptagelse

Frigør dig selv fra besværlig kamerastabilisering, der normalt er nødvendig til film i biografkvalitet. E-M5 Mark II har verdens kraftigste 5-akset IS*, der er alt, hvad du skal bruge til håndholdt optagelse. Med den kan du optage stabilt, selv når du bevæger dig. Den høje bitrate op til 77 Mbps og indstillinger for flere billedfrekvenser gør det muligt for dig nemt at optage betagende scener i Full HD.