Udlejning

Skydedage:

Udlejnings kurv

Dine produkter
Samlet udlejning

Subtotal

-

Moms

-

I alt inkl. moms

-

Beløbet kunne ikke udregnes. Kontakt Goecker for et tilbud

Videre

PANASONIC GH5S BODY

PAN109409
Dagspris 0,00 DKK Pris for periode Der kunne ikke udregnes en periodepris

LUMIX DC-GH5S

GH5S er kameraet for filmskabere. Understøtter videooptagelse i den højeste 4K kvalitet uden beskæring, og en 10,2-megapixel MOS-sensor med høj følsomhed skaber forbløffende film, uanset hvornår inspirationen rammer.

Flere højde-bredde-forhold — Kun med LUMIX GH5S!

LUMIX GH5S sensoren håndterer flere højde-bredde-forhold; 4:3, 17:9, 16:9 og 3:2. Takket være brede marginer for effektive pixels, ændrer brændvidden sig ikke indenfor disse billedformater. 4K og C4K video kan bruges til stillbilleder, og i anamorfisk tilstand giver denne funktion dig mulighed for til fulde at udnytte objektivets perspektiv og få et absolut fantastisk videoudtryk!
Selv ved brug af en større sensor kan høje læsehastigheder også opnås. Sammenlignet med LUMIX GH5 reduceres forvrængningen af den rullende udløser med ca. 1.3x ved høje læsehastigheder under videooptagelse eller ved brug af en elektronisk lukker.

Cinema 4K 60p/50p* med ubegrænset optagelsestid

Det originale LUMIX GH5 gør det muligt at optage 4K 60p/50p-video på et DLSM-kamera. For at udvide dine kreative muligheder væsentligt har LUMIX GH5S videreudviklet dette, og for første gang nogensinde**, indeholder det nu Cinema 4K (C4K: 4096 x 2160) 60p/50p* videooptagelse. Derudover er der ingen grænse*** for optagelsestiden, ikke en gang ved optagelse af FHD eller 4K video.

Forinstalleret V-LogL-funktion til videooptagelse

En neutral eller flad logaritmisk ("log") gammakurve giver dine billeder en bred dynamisk rækkevidde - ideelt til farvesortering. LUT-visning letter eksponeringen og hjælper med at vise den påtænkte retning (brug fx V-LogL til Rec.709 LUT for at få det til at ligne HDTV).

Hybrid Log Gamma til 4K HDR-video

HDR (High Dynamic Range) er en indstilling der gengiver både de lyse og de mørke dele af et billede, præcis som det menneskelige øje ser det. Du kan vælge Hybrid Log Gamma (HLG) i Photo Style.

Høj ISO følsomhed

LUMIX GH5S opnår den højeste følsomhed nogensinde og bedste billedkvalitet i Lumix’s historie. Dette er skabt ved at kombinere de netop udviklede sensorer med høj følsomhed ved hjælp af Dual Native ISO-teknologi og den seneste Venus Engine. Dual Native ISO er en revolutionerende teknologi i Panasonics professionelle videokameraer og tilbyder fordelene ved meget høj følsomhed, mens støjniveauerne holdes lave. Som regel stiger støjniveauerne, når følsomheden øges med en konventionel enkel oprindelig ISO. Den nyligt udviklede billedsensor implementerer imidlertid dobbelte kredsløb, som er i stand til at skifte til høj oprindelig følsomhed før forstærkning af behandling. Det betyder, at du kan opnå smukke optagelser med reduceret støj i situationer med svagt lys.

Maks. 10x slowmotion video — VFR (Variabel billedfrekvens)

For at løfte udtryksfuldheden med video endnu mere er et stort udvalg af effekter tilgængelige på LUMIX GH5S. VFR giver dig mulighed for at optage videoer med dramatisk slowmotion eller unikke hurtige optagelser i C4K/4K (60-fps maks. 2,5x langsommere*) eller FHD (240-fps maks. 10x langsommere*) kvalitet. Rammens minimumshastighed for video med hurtige bevægelseseffekter er 2-fps.  

TC IND/UD Terminal

Tidskoden kan synkroniseres med en ekstern enhed ved hjælp af det medfølgende BNC-omformerkabel. Dette muliggør en nemmere redigering af en ikke-lineær tidslinje af optagelse udført med flere kameraer.

LINJE Indgang understøttet

LINJE Indgang understøttes af et 3,5 mm mic jack-stik. Dette gør det muligt at bruge lyde fra eksterne lydenheder og giver en mere effektiv videoproduktion.